• Ligging aan de rand van oude centrum Julianadorp
  • Actief verenigingsleven
  • Gevarieerde activiteiten
foto

Buitenveld

Buitenveld ligt aan de rand van het oude centrum van Julianadorp, een dorp gelegen in de gemeente Den Helder.

Omring > Wonen met zorg dichtbij > Verpleeghuis Buitenveld in Julianadorp > Verpleeghuis Buitenveld in Julianadorp

Verpleeghuis Buitenveld in Julianadorp

Aan de rand van het oude centrum van Julianadorp (regio Den Helder) ligt Buitenveld (verpleeghuis). Deze locatie is geschikt voor mensen met en zonder zorgbehoefte.

Huur- en zorgappartementen

Buitenveld beschikt over huurappartementen en zorgappartementen. In de huurappartementen woont u zelfstandig met zorg binnen handbereik. De appartementen zijn geschikt voor mensen met én zonder zorgindicatie. De zorgappartementen zijn geschikt als u intensieve zorg nodig heeft.

Kleinschalige zorg voor mensen met dementie

Mensen met dementie kunnen in Buitenveld wonen in een kleinschalige en huiselijke omgeving. Daarbij zoeken we samen met u naar de dingen die u nog zelf kunt en wilt doen. Klik hier voor meer informatie.

Bij een lichamelijke hulpvraag

Ook mensen met een lichamelijke hulpvraag kunnen in Buitenveld terecht. Samen met u kijken we welke ondersteuning gewenst is. Kwaliteit van leven en eigen regie staan hierbij centraal. Klik hier voor meer informatie over behandeling en verpleging.

Tijdelijke ondersteuning

Buitenveld biedt ook tijdelijke ondersteuning, zoals dagverzorging.
Buurtbewoners kunnen gebruik maken van zowel de winkel als het restaurant van Buitenveld.

Advies en behandeling

Buitenveld heeft een eigen Advies- en Behandelcentrum en biedt onder meer diëtetiek, ergotherapie, fysiotherapie, logopedie, maatschappelijk werk en psychologie. Ook als u niet verblijft in Buitenveld, kunt u in veel gevallen gebruik maken van de kennis en ervaring van ons Advies- en Behandelcentrum.

Cliëntenraad

De locatie Buitenveld heeft samen met Omringlocaties De Zeester en Den Koogh een cliëntenraad. De cliëntenraad komt op voor de belangen van alle bewoners.

Bekijk hier meer informatie over de cliëntenraad van Buitenveld .

Belangstelling?

De appartementen van de woongroepen en zorgappartementen worden verhuurd door Omring. U heeft hiervoor een zorgindicatie nodig. U kunt hiervoor terecht bij het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ) via www.ciz.nl of via 088 - 789 1330.

Voor de huurwoningen neemt u contact op met Woningstichting Den Helder. U hoeft voor deze appartementen geen indicatie aan te vragen. Tenzij u ook gebruik wilt maken van de zorg van Omring.

Bruisend hart

Buitenveld kent een actief verenigingsleven. U kunt zich opgeven voor diverse activiteiten. Het aanbod is zeer gevarieerd: van muzikaal tot gezellig, van passief tot actief.

Vrijwilligers

Wij zijn altijd op zoek naar gedreven vrijwilligers. Heeft u interesse om als vrijwilliger aan de slag te gaan op deze locatie? Dan kunt meer informatie vinden op de vrijwilligerspagina. U kunt natuurlijk ook gewoon contact opnemen met de locatie zelf.

Contact

Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op: Buitenveld, Landbouwstraat 66, 1787 AM Julianadorp. Telefoon 0223 - 695 510.

Afbeeldingen Verpleeghuis Buitenveld in Julianadorp

Omringlocatie Buitenveld Vorige foto Volgende foto
Omringlocatie BuitenveldAfbeelding 1/5

Adresgegevens

Buitenveld Landbouwstraat 66
1787 AM Julianadorp

0223 - 695 510

Contact met Omring

Vragen aan Omring 088 - 206 89 10 service@omring.nl

Omring in mijn buurt Voer uw postcode in en vind onze zorg en diensten in uw buurt.24 uur per dag / 7 dagen per week 088 - 206 89 10