• Ligging in landelijk- en waterrijk gebied
  • Vele faciliteiten
  • Recreatiezaal met regelmatig activiteiten
foto

Almere

Locatie Almere ligt in het dorp Opperdoes, ook wel bekend van de Opperdoezer Ronde (een lokale aardappelsoort).

Omring > Wonen met zorg dichtbij > Verzorgingshuis Almere in Opperdoes > Verzorgingshuis Almere in Opperdoes

Verzorgingshuis Almere in Opperdoes

Almere is een klein en gezellig verzorgingshuis in het centrum van Opperdoes in West-Friesland. Opperdoes is een dorp in de gemeente Medemblik en ligt vlakbij de gelijknamige stad. In dit landelijke en waterrijke gebied kunt u optimaal genieten van uw rust.

Voorzieningen en activiteiten

In het verzorgingshuis vindt u vele faciliteiten. Zo is er een pedicure, een bibliotheek en een hometrainer voor algemeen gebruik. In onze recreatiezaal worden regelmatig activiteiten georganiseerd. Bewoners en mensen uit de buurt kunnen bij ons terecht voor dagverzorging.

Appartementen

Verschillende appartementen Almere bestaat uit 27 eenpersoons-appartementen en 2 tweepersoons-appartementen. Uiteraard zijn alle ruimtes rolstoelvriendelijk. Appartementen aan de achterzijde van het gebouw kijken uit op onze binnentuin. De kamers aan de voorzijde liggen aan de zonnige straatkant. U kunt één van onze appartementen, maar ook een aanleunwoning betrekken. Ook bestaat de mogelijkheid tijdelijk bij ons te wonen.

Omgeving

In de directe omgeving van deze locatie is een supermarkt met daarin een klein postkantoor. Verder vindt u om de hoek een brievenbus en een pinautomaat. In de nabije omgeving ligt het kleine station voor de stoomtrein van Hoorn naar Medemblik.

Film

Klik hier voor de promotiefilm over Omringlocatie Almere.

Bereikbaarheid

Almere is gevestigd in het centrum van Opperdoes en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer: bus 39 vanuit Hoorn richting Medemblik – halte Opperdoes. Bij de locatie is voldoende parkeergelegenheid.

Belangstelling?

De woningen worden verhuurd door Omring. U heeft hiervoor een zorgindicatie nodig. U kunt hiervoor terecht bij het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ) via www.ciz.nl of via 088 - 789 1330.

Cliëntenraad

De locatie Almere heeft een cliëntenraad. De cliëntenraad komt op voor de belangen van alle inwoners. Bekijk hier meer informatie over de cliëntenraad van Almere.

Vrijwilligers

Wij zijn altijd op zoek naar gedreven vrijwilligers. Heeft u interesse om als vrijwilliger aan de slag te gaan op deze locatie? Dan kunt meer informatie vinden op de vrijwilligerspagina. U kunt natuurlijk ook gewoon contact opnemen met de locatie zelf.

Contact

Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op: Almere, Burgemeester Pierhagenlaan 2, 1674 PB in Opperdoes. Telefoon: 0227 - 541 876

Logeren in Almere

U kunt in de logeerkamers van Almere terecht als u tijdelijk tot rust wilt komen of op uw gemak wilt herstellen. Met de gewenste zorg en ondersteuning binnen handbereik. U krijgt hiervoor een volledig ingericht appartement en drie maaltijden per dag. Er zijn natuurlijk ook aanvullende (zorg)diensten tegen betaling mogelijk. U kunt bij ons terecht met of zonder zorgindicatie. Wij informeren u graag over de verschillende mogelijkheden, informatie vindt u hier  . U kunt ons ook altijd bellen via 088 - 206 89 10.

Appartement huren

Bij Almere kunt u een appartement huren. U woont zelfstandig in een beschermde woonomgeving waar iedereen elkaar kent. Dat geeft een vertrouwd en veilig gevoel. Ook is er altijd zorg dichtbij. Klik op onderstaande appartement voor meer informatie.

Appartement Almere in Opperdoes Appartement Almere in Opperdoes
Wonen in Opperdoes betekent wonen nabij Medemblik, waar de beroemde aardappels en de Rustenburger zuurkool vandaan komen. U woont in een appartement met zorg dichtbij... Lees verder >

Afbeeldingen Verzorgingshuis Almere in Opperdoes

Omringlocatie Almere Vorige foto Volgende foto
Omringlocatie AlmereAfbeelding 1/6

Adresgegevens

Almere Burgemeester Pierhagenlaan 2
1674 PB Opperdoes

0227 - 541 876

Contact met Omring

Vragen aan Omring 088 - 206 89 10 service@omring.nl

Omring in mijn buurt Voer uw postcode in en vind onze zorg en diensten in uw buurt.24 uur per dag / 7 dagen per week 088 - 206 89 10