Wonen met zorg dichtbij
Wonen met zorg dichtbij
Wonen met zorg dichtbij

Zelfstandig wonen. En mocht u zorg nodig hebben, dan is deze altijd dichtbij.

Omring > Wonen met zorg dichtbij

Wonen met zorg dichtbij

Zelfstandig wonen in appartement met zorg dichtbij

Zelfstandig wonen met zorg dichtbij? Dat kan in en rond de verschillende woonlocaties van Omring. In onze zorg-, huur-, koop- en tijdelijke appartementen kunt u op verschillende manieren wonen. Met of zonder zorg.

Weinig zorg

Als u weinig zorg nodig heeft, kunt u zelfstandig wonen in een appartement of aanleunwoning. U heeft een eigen keuken en voordeur. Mocht het nodig zijn, kunt u bijvoorbeeld hulp bij het huishouden of thuiszorg aanvragen.

Intensievere zorg

Als u intensievere zorg nodig heeft, kunt in u in aanmerking komen voor een zorgappartement. Uw keuze is afhankelijk van uw wensen en zorgindicatie.

Tijdelijke zorg

Ook kunt u tijdelijk bij Omring verblijven zolang het nodig is. Na uw verblijf gaat u weer thuis wonen. Klik hier voor meer informatie.

Aansluiten op uw situatie

Wij zetten ons graag in om u, uw partner, uw ouders, een ander familielid of een bekende zo lang mogelijk zelfstandig een prettig leven te laten leiden. Samen zoeken we naar de beste oplossing. We gaan daarbij uit van uw mogelijkheden. Wat kunt en wilt u zelf doen, wat kunt u als partner, kind of andere mantelzorger betekenen? En hoe sluiten onze zorg en ondersteuning aan op uw situatie?

Films over ondersteuning

In deze films vertellen drie mensen hoe zij zich thuis redden. Met hulp vanuit hun omgeving en vanuit de zorg. De films zijn ontwikkeld in opdracht van de provincie Noord-Holland en Omring werkte hieraan mee. Klik hier voor film 1 en voor film 2.

Altijd wat leuks te doen

Of u nu in een Omringlocatie woont of in de buurt, u bent van harte welkom om gebruik te maken van de verschillende faciliteiten. Bijvoorbeeld een maaltijd nuttigen in een van de gezellige restaurants. Of meedoen aan activiteiten zoals bewegen, zingen, kaarten of handwerken. U kunt ook lid worden van een vereniging. Wilt u meer weten? Neem contact op met de locatie en wij helpen u graag verder.

Belangstelling?

Als u een vraag heeft of een oriënterend bezoek wilt brengen, kunt u:

  • Kijken op deze website (zie de locaties hieronder)
  • Bellen naar 088 - 206 89 10
  • Mailen naar  

Voor informatie over het aanvragen van verzorging en verpleging voor een van onze locaties klikt u hier .

Contact met Omring

Vragen aan Omring 088 - 206 89 10 service@omring.nl

Omring in mijn buurt Voer uw postcode in en vind onze zorg en diensten in uw buurt.

24 uur per dag / 7 dagen per week 088 – 206 89 10