Omschrijving locatie
Omschrijving locatie
Omschrijving locatie
Omring > Omschrijving locatie

Omschrijving locatie

In Medemblik (West-Friesland) ligt Waterpark. Dit kleinschalige verpleeghuis bestaat uit vijf woongroepen voor mensen met dementie. U woont in een kleine groep met een gemeenschappelijke woonkamer en keuken. In onze woongroepen woont u in een huiselijke omgeving.

Dag zelf indelen

Samen met de verzorgende en de medebewoners deelt u uw eigen dag in. U heeft een gemeenschappelijke woonkamer en keuken die het mogelijk maakt om gezellig samen te zijn. Ons uitgangspunt is dat iedereen die in Waterpark woont, zelf de regie voert over het leven.

Samen een huishouden vormen

U vormt samen met uw medebewoners en de medewerkers een echt huishouden. Een warme en vertrouwde omgeving, aangevuld met zorg, begeleiding en behandeling.

Omgeving

Medemblik is een pittoreske stad gelegen aan het IJsselmeer. Het Waterpark ligt buiten de stadskern met landelijk uitzicht.

Vrienden van Waterpark, Nicolaas en Overvest

De Stichting Vrienden van Nicolaas, Waterpark en Overvest is een stichting, die extra activiteiten en voorzieningen in de huizen mogelijk maakt die volgens de reguliere overheidsvergoedingen niet kunnen worden bekostigd. Halfjaarlijks doen de managers, na overleg met de medewerkers, verzoeken die in heel veel gevallen kunnen worden gerealiseerd. Meer informatie over de St. Vrienden van Nicolaas, Waterpark en Overvest leest u in deze folder.

Daarnaast vindt u hier het beleidsplan bestuur en financiële verantwoording van St. Vrienden van Nicolaas, Waterpark en Overvest.  

Contact met Omring

Vragen aan Omring 088 - 206 89 10 service@omring.nl

Omring in mijn buurt Voer uw postcode in en vind onze zorg en diensten in uw buurt.

24 uur per dag / 7 dagen per week 088 - 206 89 10