Omschrijving locatie
Omschrijving locatie
Omschrijving locatie
Omring > Omschrijving locatie

Omschrijving locatie

Sweelinckhof staat aan de rand van Wognum. Enkele van onze appartementen kijken uit op de velden van de plaatselijke voetbalclub en tennisvereniging. Op loopafstand, in winkelcentrum De Boogerd, vindt u onder meer een supermarkt, een bakker, een slager, een opticien, kledingwinkels en een bank. Op vrijdag is de wekelijkse markt.

Zorg binnen handbereik

U kunt in Sweelinckhof terecht voor verzorging en verpleging, thuiszorg en het volledig pakket thuis.

Kleinschalige zorg voor mensen met dementie

In een apart woongedeelte van Sweelinckhof zijn dertien appartementen ingericht voor mensen met dementie. In 2014 wordt een apart woongedeelte in gebruik genomen waarin vier woongroepen komen. In deze woongroepen kunnen mensen in een kleinschalige en huiselijke omgeving wonen. Samen met de bewoner bekijken we wat men nog kan en wil doen. Klik hier voor meer informatie.

Huurappartementen

Het is ook mogelijk om een appartement te huren bij Sweelinckhof. Voor meer informatie klik hier .

Inleunappartementen

Aan Sweelinckhof zijn ook nog 29 tweekamerappartementen gekoppeld. Deze inleunappartementen worden verhuurd door Intermaris en Sweelinckhof regelt de uitgifte van de appartementen.

Aanleunwoningen

Op het terrein van Sweelinckhof staan 35 aanleunwoningen. In 2012 is gestart met renovatie van deze woningen, die Omring verhuurt. Alle woningen zijn voorzien van een alarmeringssysteem. Bewoners van de huurwoningen kunnen een beroep doen op de zorg van het team van Sweelinckhof. U heeft hiervoor wel een indicatie nodig. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Tamara Kuijper (manager), telefoon 0229-571841.

Voorzieningen en activiteiten

Daarnaast kunnen bewoners en omwonenden uit Wognum en omgeving in Sweelinckhof terecht voor dagverzorging , open tafel, het verenigingsleven en allerlei activiteiten.

Bereikbaarheid

Sweelinckhof is met de bus (lijn 37) vanuit Hoorn in twintig minuten bereikbaar. De bushalte Wognum/Nieuweweg ligt op ongeveer 200 meter van de locatie. Rondom Sweelinckhof is voldoende parkeergelegenheid.

Contact met Omring

Vragen aan Omring 088 - 206 89 10 service@omring.nl

Omring in mijn buurt Voer uw postcode in en vind onze zorg en diensten in uw buurt.

24 uur per dag / 7 dagen per week 088 - 206 89 10