Omschrijving locatie
Omschrijving locatie
Omschrijving locatie

Midden in een levendige wijk in Grootebroek (West-Friesland) ligt Omringlocatie Rigtershof. Dit woonzorgcentrum is geschikt voor mensen met een zorgbehoefte.

Omring > Omschrijving locatie

Omschrijving locatie

Midden in een levendige wijk in Grootebroek (West-Friesland) ligt Omringlocatie Rigtershof. Dit verzorgingshuis is geschikt voor mensen met een zorgbehoefte.

Kleinschalige zorg voor mensen met dementie

Rigtershof beschikt over een woongroep voor mensen met dementie. U woont in een kleine groep met een gemeenschappelijke woonkamer en keuken. Het is een warme en vertrouwde omgeving. Samen met de verzorgende en uw medebewoners deelt u uw eigen dag in. U kunt uw kamer naar eigen smaak inrichten met uw eigen meubels. Klik hier voor meer informatie.

Wonen met zorg dichtbij

In deze locatie kunt u ook zelfstandig wonen in een huurappartement met zorg binnen handbereik. Ook voor echtparen waarvan slechts één partner zorg nodig heeft is een appartement in Rigtershof een mogelijkheid om toch bij elkaar te kunnen blijven wonen. Klik hier voor meer informatie. Het is ook mogelijk een zorgappartement te huren.

Bruisend hart

Rigtershof is het bruisende hart van de wijk. Er is elke dag wat te doen. Er zijn verschillende verenigingen actief in Rigtershof, waar u ook lid van kunt worden. Dit geldt zowel voor bewoners als mensen uit de buurt. U vindt in Rigtershof ook een bureau voor jeugdgezondheidszorg. In het moderne, fraai vormgegeven complex voelen zowel jong als oud, bewoners en niet-bewoners, zich op hun gemak. Op loopafstand van Rigtershof vindt u een winkelcentrum en een NS-station (Bovenkarspel-Grootebroek).

Contact met Omring

Vragen aan Omring 088 - 206 89 10 service@omring.nl

Omring in mijn buurt Voer uw postcode in en vind onze zorg en diensten in uw buurt.

24 uur per dag / 7 dagen per week 088 - 206 89 10