Omschrijving locatie
Omschrijving locatie
Omschrijving locatie
Omring > Omschrijving locatie

Omschrijving locatie

Omringlocatie Overvest is het bruisende hart van de wijk. Er is elke dag wat te doen. Er zijn verschillende verenigingen actief in Overvest, waar u ook lid van kunt worden. Dit geldt zowel voor bewoners als mensen uit de buurt.

Appartementen

Overvest beschikt over koop- en huur en zorgappartementen. In de koop- en huurappartementen woont u zelfstandig met zorg binnen handbereik. De zorgappartementen zijn geschikt als u intensieve zorg nodig heeft. Een zorgappartement kunt u ook huren. Klik hier voor meer informatie.

Kleinschalige zorg voor mensen met dementie

Hiernaast vindt u in Overvest woongroepen voor mensen met dementie. Er zijn zowel open (Landje van Top en de Drom) als gesloten groepswoningen (Bastion), afhankelijk van de zorg die u nodig heeft. U woont in een kleine groep met een gemeenschappelijke woonkamer en keuken. In onze woongroepen woont u in een warme, vertrouwde omgeving. Samen met de verzorgende en medebewoners deelt u uw eigen dag in. U kunt uw kamer naar eigen smaak inrichten met uw eigen meubels. Klik hier voor meer informatie.

Dagverzorging en dagbehandeling

Daarnaast kunt u als bewoner of buurtbewoner in Overvest terecht voor dagverzorging en dagbehandeling .

Vrienden van Overvest, Nicolaas en Waterpark

De Stichting Vrienden van Nicolaas, Waterpark en Overvest is een stichting, die extra activiteiten en voorzieningen in de huizen mogelijk maakt die volgens de reguliere overheidsvergoedingen niet kunnen worden bekostigd. Halfjaarlijks doen de managers, na overleg met de medewerkers, verzoeken die in heel veel gevallen kunnen worden gerealiseerd. Meer informatie over de St. Vrienden van Nicolaas, Waterpark en Overvest leest u in deze folder.

Daarnaast vindt u hier het beleidsplan bestuur en financiële verantwoording van St. Vrienden van Nicolaas, Waterpark en Overvest.

Contact met Omring

Vragen aan Omring 088 - 206 89 10 service@omring.nl

Omring in mijn buurt Voer uw postcode in en vind onze zorg en diensten in uw buurt.

24 uur per dag / 7 dagen per week 088 - 206 89 10