Omschrijving locatie
Omschrijving locatie
Omschrijving locatie
Omring > Omschrijving locatie

Omschrijving locatie

Lindendael is het bruisende hart van de wijk. Er is een uitgebreid en divers programma van activiteiten. Hieraan kunnen zowel bewoners als mensen uit de buurt deelnemen. Ook zijn er in Lindendael veel voorzieningen aanwezig. U vindt er bijvoorbeeld een sfeervol restaurant, een supermarkt, een winkel in tweedehands kleding en een theaterzaal.

Kleinschalige zorg voor mensen met dementie

Mensen met dementie kunnen in Lindendael wonen in een kleinschalige en huiselijke omgeving. Daarbij zoeken we samen met u naar de dingen die u nog zelf kunt en wilt doen. Klik hier voor meer informatie.

Bij een lichamelijke hulpvraag

Ook mensen met een lichamelijke hulpvraag kunnen in Lindendael terecht. Samen met u kijken we welke ondersteuning gewenst is. Kwaliteit van leven en eigen regie staan hierbij centraal. Klik hier voor meer informatie over behandeling en verpleging.

Tijdelijke ondersteuning

Lindendael biedt ook tijdelijke ondersteuning. Bijvoorbeeld revalidatie of reactivering. Een volledig verblijf is niet altijd noodzakelijk. Soms is dagbehandeling een alternatief. U blijft dan thuis wonen en ontvangt gedurende een of meer dagdelen per week begeleiding en behandeling in Lindendael.

Advies en behandeling

Lindendael heeft een eigen Advies en Behandelcentrum en biedt onder meer diëtetiek, ergotherapie, fysiotherapie, logopedie, maatschappelijk werk en psychologie. Ook als u niet verblijft in Lindendael, kunt u in veel gevallen gebruik maken van de expertise van ons Advies en Behandelcentrum.

Vrienden van Lindendael

De Stichting Vrienden van Lindendael en De Hoge Hop is een zeer actieve stichting, die extra activiteiten en faciliteiten mogelijk maakt voor de bewoners van Lindendael. Meer informatie over de Stichting Vrienden van Lindendael en de Hoge Hop leest u in deze folder. Lees hier het jaarverslag van de Stichting Vrienden van Lindendael 2015 en hier het beleidsplan 2016 - 2017.

Contact met Omring

Vragen aan Omring 088 - 206 89 10 service@omring.nl

Omring in mijn buurt Voer uw postcode in en vind onze zorg en diensten in uw buurt.

24 uur per dag / 7 dagen per week 088 - 206 89 10