• U woont in de buurt van winkels, een bibliotheek en het openbaar vervoer
foto

De Schakel

De Schakel is een mooie locatie in het dorp Spanbroek in de gemeente Opmeer. De Schakel ligt naast een klein winkelcentrum.

Omring > Wonen met zorg dichtbij > Kleinschalig wonen in De Schakel in Spanbroek > Kleinschalig wonen in De Schakel in Spanbroek

Kleinschalig wonen in De Schakel in Spanbroek

Locatie De Schakel ligt midden in Spanbroek (West-Friesland) met allerlei voorzieningen binnen handbereik. Dit verpleeghuis beschikt over vier woongroepen voor mensen met dementie. Ook kunt u in De Schakel zelfstandig wonen in een huur- of koopappartement.

Voor iedereen

Deze locatie is geschikt voor zowel jonge als oudere mensen, met en zonder zorgbehoefte. In De Schakel kunt u zelfstandig wonen in een huur- of koopappartement. De Schakel is zo gebouwd dat er altijd zorg op maat mogelijk is.

Kleinschalige zorg voor mensen met dementie

Daarnaast beschikt de locatie ook over vier woongroepen voor mensen met dementie. U woont in een kleine groep met een gemeenschappelijke woonkamer en keuken. In onze woongroepen woont u in een huiselijke omgeving. Samen met de verzorgende en vijf medebewoners deelt u uw eigen dag in.
In de lichte woningen en de fijne kamers zult u zich al snel op uw gemak voelen. U kunt uw appartement naar eigen smaak inrichten met uw eigen meubels.

Interesse?

De appartementen van de woongroepen worden verhuurd door Omring. U heeft hiervoor een zorgindicatie nodig. U kunt hiervoor terecht bij het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ) via www.ciz.nl of via 088 - 789 1330.
Wijkverpleging kunt u aanvragen bij de wijkverpleegkundige via 088 - 206 89 10.

Bewoners van De Schakel kunnen ook terecht voor dagbehandeling  , ook als u niet in De Schakel verblijft. U kunt dit aanvragen bij het WIJkteam opMeer via www.wijkteamopmeer.nl of wijkteam@opmeer.nl. Of u belt naar 0226 – 363 333 (tussen 09.00 – 10.00 uur).

Omgeving

De Schakel ligt op een gunstige locatie ten opzichte van diverse buurtvoorzieningen. In de buurt kunt u bijvoorbeeld meerdere winkels, een bibliotheek en het openbaar vervoer vinden.

Cliëntenraad

De locatie De Schakel heeft een cliëntenraad. De cliëntenraad komt op voor de belangen van alle inwoners. Bekijk hier meer informatie over de cliëntenraad van De Schakel.

Stichting Vrienden van De Schakel

Stichting Vrienden van De Schakel is een zeer actieve stichting, die extra activiteiten en faciliteiten mogelijk maakt voor de bewoners van De Schakel. Meer informatie over de stichting leest u in deze folder. U kunt zich aanmelden via dit formulier.

Vrijwilligers

Wij zijn altijd op zoek naar gedreven vrijwilligers. Heeft u interesse om als vrijwilliger aan de slag te gaan op deze locatie? Dan kunt meer informatie vinden op de vrijwilligerspagina. U kunt natuurlijk ook gewoon contact opnemen met de locatie zelf.

Contact

Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op: De Schakel, Pastoor Meriusstraat 2, 1715 VA in Spanbroek. Tel. 0226 - 412 929.

Voor de huurwoningen neemt u contact op met de gemeente Opmeer (gemeente@opmeer.nl of 0226-363333 (van 9.00 uur tot 10.00 uur). Voor de koopwoningen kunt u terecht bij Scholtens Groep in Wognum, telefoon 0229-281810.

Afbeeldingen Kleinschalig wonen in De Schakel in Spanbroek

Omringlocatie De Schakel Vorige foto Volgende foto
Omringlocatie De SchakelAfbeelding 1/7

Adresgegevens

De Schakel Pastoor Meriusstraat 2
1715 VA Spanbroek

0226 - 412 929

Contact met Omring

Vragen aan Omring 088 - 206 89 10 service@omring.nl

Omring in mijn buurt Voer uw postcode in en vind onze zorg en diensten in uw buurt.24 uur per dag / 7 dagen per week 088 - 206 89 10