Omschrijving locatie
Omschrijving locatie
Omschrijving locatie
Omring > Omschrijving locatie

Omschrijving locatie

Bruisend hart

Den Koogh kent een actief verenigingsleven. U kunt zich opgeven voor diverse activiteiten. Het aanbod is zeer gevarieerd: van muzikaal tot gezellig, van passief tot actief.

Kleinschalige zorg voor mensen met dementie

Mensen met dementie kunnen in Den Koogh wonen in een kleinschalige en huiselijke omgeving. Daarbij zoeken we samen met u naar de dingen die u nog zelf kunt en wilt doen. Klik hier voor meer informatie.

Bij een lichamelijke hulpvraag

Ook mensen met een lichamelijke hulpvraag kunnen in Den Koogh terecht. Samen met u kijken we welke ondersteuning gewenst is. Kwaliteit van leven en eigen regie staan hierbij centraal. Klik hier voor meer informatie over behandeling en verpleging.

Tijdelijke ondersteuning

U kunt in Den Koogh biedt ook tijdelijke ondersteuning krijgen, zoals revalidatie . Een volledig verblijf is niet altijd noodzakelijk. Soms is dagbehandeling een alternatief. U blijft dan thuis wonen en ontvangt gedurende een of meer dagdelen per week begeleiding en behandeling in Den Koogh.

Advies en behandeling

Den Koogh heeft een eigen Advies- en Behandelcentrum en biedt onder meer diëtetiek, ergotherapie, fysiotherapie, logopedie, maatschappelijk werk en psychologie. Ook als u niet verblijft in Den Koogh, kunt u in veel gevallen gebruik maken van de kennis en ervaring van ons Advies- en Behandelcentrum.

Contact met Omring

Vragen aan Omring 088 - 206 89 10 service@omring.nl

Omring in mijn buurt Voer uw postcode in en vind onze zorg en diensten in uw buurt.

24 uur per dag / 7 dagen per week 088 - 206 89 10