Omschrijving locatie
Omschrijving locatie
Omschrijving locatie
Omring > Omschrijving locatie

Omschrijving locatie

In het mooie, groene dorpje Spierdijk (tussen Hoorn en Heerhugowaard in West-Friesland) ligt verpleeghuis De Oever.

Voor iedereen

Deze locatie is geschikt voor oudere mensen met en zonder zorgbehoefte. Ook kunt u in De Oever zelfstandig wonen in een huur- of koopappartement. Mocht u behoefte hebben aan zorg, dan is deze altijd in de buurt.

Kleinschalige zorg voor mensen met dementie

De Oever beschikt over drie woongroepen voor mensen met dementie. U woont in een kleine groep met een gemeenschappelijke woonkamer en keuken. Er wordt samen gekookt, de koektrommel gaat rond en er wordt samen koffie gedronken in de huiskamer. De medewerkers zijn onderdeel van het huishouden en sluiten zoveel mogelijk aan bij uw leefstijl en voorkeuren. Klik hier voor meer informatie.

Voorzieningen en diensten

In De Oever vindt u ook een wijk Steunpunt. Deze wordt gebruikt door zowel bewoners van De Oever als door mensen uit de nabije omgeving. Er vinden hier diverse activiteiten plaats. Ook kunt u hier bijvoorbeeld een feest vieren, biljarten en koersballen. Bewoners en mensen uit de buurt kunnen in De Oever ook terecht voor dagverzorging. Hiervoor kunt u terecht bij het Wmo-loket van de gemeente Koggenland, telefoon 0229 - 548 000. Om voor hulp bij het huishouden in aanmerking te komen kunt u ook terecht bij het Wmo-loket van de gemeente Koggenland. Ieder appartement is voorzien van personenalarmering.

Contact met Omring

Vragen aan Omring 088 - 206 89 10 service@omring.nl

Omring in mijn buurt Voer uw postcode in en vind onze zorg en diensten in uw buurt.

24 uur per dag / 7 dagen per week 088 - 206 89 10