• Winkels, een bibliotheek, het postkantoor en een station op loopafstand
  • Leuke activiteiten
foto

Snijdersveld

Snijdersveld ligt in het mooie Obdam. Dit dorp ligt dichtbij Heerhugowaard tussen de dorpen Opmeer en Hensbroek.

Omring > Wonen met zorg dichtbij > Verpleeghuis Snijdersveld in Obdam > Verpleeghuis Snijdersveld in Obdam

Verpleeghuis Snijdersveld in Obdam

Verpleeghuis Snijdersveld ligt midden in Obdam (tussen Heerhugowaard en Hoorn in West-Friesland). Op de eerste verdieping van dit woonzorgcentrum vindt u vier woongroepen voor mensen met dementie. U woont in een kleine groep met een gemeenschappelijke woonkamer en keuken. In onze woongroepen woont u in een warme, vertrouwde omgeving.

Samen een huishouden vormen

Samen met de verzorgende en vijf medebewoners deelt u uw eigen dag in. U heeft een eigen zit/slaapkamer en deelt de twee badkamers met douche en toilet en de woonkamer met open keuken. U vormt samen met uw medebewoners en de medewerkers een echt huishouden. Alle woningen zijn voorzien van een mooi ruim terras. Ons uitgangspunt is dat iedereen die in  Snijdersveld woont, zelf de regie voert over het leven.

Belangstelling?

De groepswoningen worden verhuurd door Omring. U heeft hiervoor een zorgindicatie nodig. U kunt hiervoor terecht bij het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ) via http://www.ciz.nlof via 088 - 789 1330.

Buurt en omgeving

Er zijn meerdere voorzieningen zoals winkels, een bibliotheek, het postkantoor en een station op loopafstand te vinden.

Snijdersveld heeft ook een ontmoetingsruimte. Dit is een grote gemeenschappelijke ruimte waar verenigingen gebruik van kunnen maken. Daarnaast kunt u deze ruimte ook zelf huren.

Cliëntenraad

De locatie Snijdersveld heeft een cliëntenraad. De cliëntenraad komt op voor de belangen van alle inwoners. Bekijk hier meer informatie over de cliëntenraad van Snijdersveld.

Vrijwilligers

Wij zijn altijd op zoek naar gedreven vrijwilligers. Heeft u interesse om als vrijwilliger aan de slag te gaan op deze locatie? Dan kunt meer informatie vinden op de vrijwilligerspagina. U kunt natuurlijk ook gewoon contact opnemen met de locatie zelf.

Contact

Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op: Snijdersveld, Dr. Lohmanstraat 21, 1713 TG in Obdam. Telefoon: 0229 - 287 770.

Afbeeldingen Verpleeghuis Snijdersveld in Obdam

Snijdersveld in Obdam Vorige foto Volgende foto
Snijdersveld in ObdamAfbeelding 1/4

Adresgegevens

Snijdersveld Dr. Lohmanstraat 21
1713 TG Obdam

0229 - 287 770

Contact met Omring

Vragen aan Omring 088 - 206 89 10 service@omring.nl

Omring in mijn buurt Voer uw postcode in en vind onze zorg en diensten in uw buurt.24 uur per dag / 7 dagen per week 088 - 206 89 10