• Kleine en sfeervolle locatie
  • Winkelcentrum op loopafstand
  • Bushalte en NS station op loopafstand
  • Leuke uitjes
foto

De Kade

De Kade ligt in de Hoornse wijk Kersenboogerd, dichtbij een groot winkelcentrum.

Omring > Wonen met zorg dichtbij > Woonzorgcentrum De Kade in Hoorn > Woonzorgcentrum De Kade in Hoorn

Woonzorgcentrum De Kade in Hoorn

De Kade is een klein en sfeervol woonzorgcentrum in Hoorn (West-Friesland). Deze locatie is geschikt voor bewoners met beginnende dementie. U woont in een kleine groep met een gemeenschappelijke woonkamer en keuken. Er wordt met elkaar gekookt, de koektrommel gaat rond en er wordt samen koffie gedronken in de huiskamer.

Omgeving

U vindt De Kade in woonzorgcentrum Kersenboogerd in Hoorn. U woont in een veilige en aantrekkelijke locatie in de Hoornse wijk Kersenboogerd. U vindt onder andere een winkelcentrum op loopafstand.

De Kade ligt in een moderne woonwijk en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De bushalte is in de directe nabijheid (25 m). Het NS station Hoorn-Kersenboogerd bevindt zich op loopafstand (300 m) van het woonzorgcomplex. Er zijn parkeerplaatsen aanwezig op het eigen terrein van Kersenboogerd.

Familie

Met u en uw familie worden afspraken gemaakt over de manier waarop zij betrokken worden bij de zorg. Familie is altijd meer dan welkom, net zoals thuis. Uitjes en vakanties worden door bewoners en medewerkers samen georganiseerd.

Interesse?

De woningen in verpleeghuis De Kade worden verhuurd door Omring. U heeft hiervoor een zorgindicatie nodig. U kunt hiervoor terecht bij het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ) via www.ciz.nl of via 088 - 789 1330.

Vrijwilligers

Wij zijn altijd op zoek naar gedreven vrijwilligers. Heeft u interesse om als vrijwilliger aan de slag te gaan op deze locatie? Dan kunt meer informatie vinden op de vrijwilligerspagina. U kunt natuurlijk ook gewoon contact opnemen met de locatie zelf.

Contact

Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op: De Kade, Betsy Perk 16, 1628 PE in Hoorn. Telefoon: 0229 - 249 666.

Afbeeldingen Woonzorgcentrum De Kade in Hoorn

Ingang van De Kade Vorige foto Volgende foto
Ingang van De KadeAfbeelding 1/2

Adresgegevens

De Kade Betsy Perk 16
1628 PE Hoorn

0229 - 249 666

Contact met Omring

Vragen aan Omring 088 - 206 89 10 service@omring.nl

Omring in mijn buurt Voer uw postcode in en vind onze zorg en diensten in uw buurt.24 uur per dag / 7 dagen per week 088 - 206 89 10