Appartement Sint Jozef in Wervershoof
Appartement Sint Jozef in Wervershoof
Appartement Sint Jozef in Wervershoof

Het statige gebouw van Sint Jozef is een plek waar de inwoners van Wervershoof graag komen. Ze zijn er vrijwilliger of lopen binnen voor een kop koffie of om oude bekenden te ontmoeten. Het is een gezellige en warme locatie, waar velen zich snel thuis voelen.

Omring > Huren met een plus > Appartement Sint Jozef in Wervershoof

Appartement Sint Jozef in Wervershoof

Over Sint Jozef

Het statige gebouw van Sint Jozef is een plek waar de inwoners van Wervershoof graag komen. Ze zijn er vrijwilliger of lopen binnen voor een kop koffie of om oude bekenden te ontmoeten. Het is een gezellige en warme locatie, waar velen zich snel thuis voelen. Iedereen kent elkaar snel bij naam. De locatie is erg rustig gelegen. Zowel aan de voor- als achterkant kunt u lekker in de tuin zitten en genieten van het zonnetje.

Voorzieningen

Sint Jozef beschikt over een restaurant, bibliotheek, fitnessruimte, kapsalon, winkel en pedicure. De winkels liggen op 400 meter afstand en tegenover Sint Jozef staat de katholieke kerk. In het nabij gelegen sociaal cultureel centrum De Schoof worden regelmatig activiteiten georganiseerd.

Huren met een plus

U betaalt huur, gas/water/licht, belastingen en servicekosten. Daarmee kunt u gebruik maken van de algemene ruimtes en van voorzieningen zoals 24-uurs zorg dichtbij en de receptie. Naast het huren van de woning kunt u tegen betaling naar eigen behoefte een keuze maken uit diverse plussen. Klik hier voor meer informatie.

Kenmerken eenkamerappartement

  • Oppervlakte: 26 m2
  • Badkamer met douche en toilet
  • Keukenblok
  • Huur vanaf € 420,76 per maand
  • Servicekosten en belastingen € 192,50 per maand

Kenmerken tweekamerappartement

  • Oppervlakte: 41 m2
  • Badkamer met douche en toilet
  • Keukenblok
  • Huur vanaf € 518,89 per maand
  • Servicekosten en belastingen € 205,00 per maand

Huurtoeslag

De huur van een appartement valt onder de huurtoeslaggrens. Dit betekent dat u in aanmerking kunt komen voor huurtoeslag. Daardoor zijn de meeste appartementen ook betaalbaar als u een AOW heeft. Kijk op de site van de belastingdienst voor meer informatie.

Vragen of afspraak maken?

Wilt u meer informatie of wilt u een rondleiding? Neem dan gerust contact op met Mike Blok (manager), telefoon 0228-581844. Het adres is De Gouw 2, 1693 DC in Wervershoof. Houdt u er alstublieft rekening mee dat al onze appartmenten bedoeld zijn voor mensen met een zorgbehoefte.

Afbeeldingen Appartement Sint Jozef in Wervershoof

Plattegrond appartement Sint Jozef Vorige foto Volgende foto
Plattegrond appartement Sint JozefAfbeelding 1/7

Contact met Omring

Vragen aan Omring 088 - 206 89 10 service@omring.nl

Omring in mijn buurt Voer uw postcode in en vind onze zorg en diensten in uw buurt.

24 uur per dag / 7 dagen per week 088 - 206 89 10