Appartement Rigtershof in Grootebroek
Appartement Rigtershof in Grootebroek
Appartement Rigtershof in Grootebroek

Rigtershof is een modern, fraai vormgegeven complex waar zowel jong als oud zich op hun gemak voelen. Het is een levendige locatie met een rijk verenigingsleven. Het gebouw vervult een belangrijke functie in Grootebroek.

Omring > Huren met een plus > Appartement Rigtershof in Grootebroek

Appartement Rigtershof in Grootebroek

Over Rigtershof

Rigtershof is een modern, fraai vormgegeven complex waar zowel jong als oud zich op hun gemak voelen. Het is een levendige locatie met een rijk verenigingsleven. Het gebouw vervult een belangrijke wijkfunctie in Grootebroek.

Voorzieningen

In Rigtershof treft u allerlei voorzieningen zoals een internetcafé, restaurant/café , wasserette, kapsalon, een winkel en koffiehoek. Een winkelcentrum en een NS-station (Bovenkarspel-Grootebroek) zijn op loopafstand. De ruime appartementen bestaan uit een woonkamer, open keuken, slaapkamer, logeerkamer en ruime badkamer.

Huren met een plus

U betaalt huur, gas/water/licht, belastingen en servicekosten. Daarmee kunt u gebruik maken van de algemene ruimtes en van voorzieningen zoals 24-uurs zorg dichtbij en de receptie. Naast het huren van de woning kunt u tegen betaling naar eigen behoefte een keuze maken uit diverse plussen. Klik hier voor meer informatie.

Kenmerken driekamerappartement

  • Oppervlakte: 60-62 m2
  • Badkamer met douche en toilet
  • Keukenblok
  • Buitenruimte: een balkon of terras
  • Huurprijs: € 674,65 per maand
  • Servicekosten en belastingen: € 337,50 per maand

Vragen of afspraak maken?

Wilt u meer informatie of wilt u een rondleiding? Neem dan gerust contact op met Nelly de Geus (manager), telefoon 0228-350600. Het adres is Rigtershof 9, 1613 SJ in Grootebroek. Houdt u er alstublieft rekening mee dat al onze appartmenten bedoeld zijn voor mensen met een zorgbehoefte.

Afbeeldingen Appartement Rigtershof in Grootebroek

Plattegrond appartement Rigtershof Vorige foto Volgende foto
Plattegrond appartement RigtershofAfbeelding 1/7

Contact met Omring

Vragen aan Omring 088 - 206 89 10 service@omring.nl

Omring in mijn buurt Voer uw postcode in en vind onze zorg en diensten in uw buurt.

24 uur per dag / 7 dagen per week 088 - 206 89 10