Appartement Overvest in Enkhuizen
Appartement Overvest in Enkhuizen
Appartement Overvest in Enkhuizen

Dichtbij het IJsselmeer en vlakbij het centrum van Enkhuizen ligt Overvest. Wie binnenkomt merkt meteen dat Overvest warmte uitstraalt. Bij de bouw is veel aandacht aan de inrichting geschonken. Overvest is het bruisende hart van de wijk.

Omring > Huren met een plus > Appartement Overvest in Enkhuizen

Appartement Overvest in Enkhuizen

Over Overvest

Dichtbij het IJsselmeer en vlakbij het centrum van Enkhuizen ligt Overvest. Wie binnenkomt merkt meteen dat Overvest warmte uitstraalt. Bij de bouw is veel aandacht aan de inrichting geschonken. Overvest is het bruisende hart van de wijk. Er is elke dag wat te doen. Er zijn verschillende verenigingen actief in Overvest, waar u ook lid van kunt worden.

Voorzieningen

U vindt in Overvest allerlei faciliteiten zoals een internetcafé, restaurant/café, bibliotheek, fitnessruimte, winkel, kapsalon, postfaciliteit, wasserette en een PIN-automaat.

Huren met een plus

U betaalt huur, gas/water/licht, belastingen en servicekosten. Daarmee kunt u gebruik maken van de algemene ruimtes en van voorzieningen zoals 24-uurs zorg dichtbij en de receptie. Naast het huren van de woning kunt u tegen betaling naar eigen behoefte een keuze maken uit diverse plussen. Klik hier voor meer informatie.

Kenmerken eenkamerappartement

  • Oppervlakte: 36 - 38 m2
  • Badkamer met douche en toilet
  • Keukenblok
  • Huur vanaf € 531,46 per maand
  • Servicekosten en belastingen € 329,00 per maand

Kenmerken tweekamerappartement

  • Oppervlakte: 50-54 m2
  • Badkamer met douche en toilet
  • Keukenblok
  • Huur vanaf € 582,88 per maand
  • Servicekosten en belastingen € 345,00 per maand

Huurtoeslag

De huur van een appartement valt onder de huurtoeslaggrens. Dit betekent dat u in aanmerking kunt komen voor huurtoeslag. Daardoor zijn de meeste appartementen ook betaalbaar als u een AOW heeft. Kijk op de site van de belastingdienst voor meer informatie.

Vragen of afspraak maken?

Wilt u meer informatie of wilt u een rondleiding? Neem dan gerust contact op met Titia de Nijs (manager), telefoon 0228 - 853 000. Het adres is Lijsterbesstraat 4, 1602 SE in Enkhuizen. Houdt u er alstublieft rekening mee dat al onze appartmenten bedoeld zijn voor mensen met een zorgbehoefte.

Afbeeldingen Appartement Overvest in Enkhuizen

Plattegrond appartement Overvest Vorige foto Volgende foto
Plattegrond appartement OvervestAfbeelding 1/8

Contact met Omring

Vragen aan Omring 088 - 206 89 10 service@omring.nl

Omring in mijn buurt Voer uw postcode in en vind onze zorg en diensten in uw buurt.

24 uur per dag / 7 dagen per week 088 - 206 89 10