Appartement Almere in Opperdoes
Appartement Almere in Opperdoes
Appartement Almere in Opperdoes

Opperdoes is een klein, landelijk gelegen dorp niet ver van Medemblik, waar de beroemde aardappels en de Rustenburger zuurkool vandaan komen. Omringlocatie Almere is kleinschalig en dat betekent dat iedereen elkaar snel kent.

Omring > Huren met een plus > Appartement Almere in Opperdoes

Appartement Almere in Opperdoes

Over Almere

De locatie Almere staat middenin Opperdoes. Dit is een klein, landelijk gelegen dorp niet ver van Medemblik, waar de beroemde aardappels en de Rustenburger zuurkool vandaan komen. Almere is kleinschalig en dat betekent dat iedereen elkaar snel kent. De appartementen aan de achterzijde liggen aan een mooie binnentuin. De appartementen aan de voorzijde liggen aan een rustige straat. 

Voorzieningen

Almere heeft diverse faciliteiten, zoals een pedicure, biljart, restaurant en wasserette. Op loopafstand van de locatie is een supermarkt met een postagentschap. Met de bus of auto bent u snel in Medemblik of Hoorn.

Huren met een plus

U betaalt huur, gas/water/licht, belastingen en servicekosten. Daarmee kunt u gebruik maken van de algemene ruimtes en van voorzieningen zoals 24-uurs zorg dichtbij. Naast het huren van de woning kunt u tegen betaling naar eigen behoefte een keuze maken uit diverse plussen. Klik hier voor meer informatie.

Kenmerken eenkamerappartement

  • Oppervlakte: 27 m2
  • Badkamer met douche en toilet
  • Keukenblok
  • Huur vanaf € 415,49 per maand
  • Servicekosten en belastingen € 177,50 per maand

Kenmerken tweekamerappartement

  • Oppervlakte: 46 m2
  • Badkamer met douche en toilet
  • Keukenblok
  • Huur vanaf € 501,56 per maand
  • Servicekosten en belastingen € 200,00 per maand

Huurtoeslag

De huur van een appartement valt onder de huurtoeslaggrens. Dit betekent dat u in aanmerking kunt komen voor huurtoeslag. Daardoor zijn de meeste appartementen ook betaalbaar als u een AOW heeft. Kijk op de site van de belastingdienst voor meer informatie.

Vragen of afspraak maken?

Wilt u meer informatie of wilt u een rondleiding? Neem dan gerust contact op met Tineke Roos (manager), telefoon 0227-541876. Het adres is Burg. Pierhagenlaan 2 1674 PB in Opperdoes. Houdt u er alstublieft rekening mee dat al onze appartmenten bedoeld zijn voor mensen met een zorgbehoefte.

Afbeeldingen Appartement Almere in Opperdoes

Plattegrond appartement Almere Vorige foto Volgende foto
Plattegrond appartement AlmereAfbeelding 1/6

Contact met Omring

Vragen aan Omring 088 - 206 89 10 service@omring.nl

Omring in mijn buurt Voer uw postcode in en vind onze zorg en diensten in uw buurt.

24 uur per dag / 7 dagen per week 088 - 206 89 10