Dagbesteding Hoorn Hoge Hop dementie
Dagbesteding Hoorn Hoge Hop
Dagbesteding dementie hoge hop hoorn

Jezelf zijn

Ieder mens heeft zijn eigen persoonlijkheid en wil het liefst zijn leven zelf inrichten. In een veilige omgeving waar je jezelf kunt zijn.

Omring > Dagbesteding > Dagbesteding voor mensen met dementie in Hoorn

Dagbesteding voor mensen met dementie in Hoorn

Wat voor de een een prettige dag is, hoeft dat niet automatisch ook voor de ander te zijn. Daarom gaat de dagbesteding van Omring uit van de individuele wensen van mensen. Wat wil en kan iemand zelf en wat zijn iemands interesses. Onze dagbesteding speelt hier op in.

Een prettige dagbesteding bij Mak Blokweer

Mak Blokweer is een uniek natuurpark vlakbij Hoorn waar jong en oud kan genieten van het Westfriese landschap. Een ideale omgeving voor mensen met een lichte tot matige vorm van dementie die nog redelijk mobiel zijn, van de natuur houden en graag de handen uit de mouwen steken.

Eigen wensen

Door uit te gaan van de eigen wensen van de deelnemers ontstaat een gevarieerde en op maat gemaakte dagbesteding. Dit kan zowel individueel als in groepsverband. Mensen kunnen zelf kiezen uit een gevarieerd activiteitenmenu. Bijvoorbeeld dieren verzorgen, jam maken, bloemen plukken, tuinieren of andere creatieve activiteiten.

Deskundig team

De medewerkers zijn allemaal geschoold en hebben ruime ervaring met de zorg voor mensen met dementie. De vrijwilligers van de dagbesteding krijgen goede begeleiding vanuit het team en Omring zelf.

Gezond bewegen

Beweging is goed. Helemaal voor mensen met dementie. Dat staat vast. Door letterlijk te bewegen breng je de hersenen ook in beweging en het zorgt ervoor dat je je beter voelt. Zo maken de deelnemers van de dagbesteding dan ook dagelijks een wandeling in het natuurpark.

Meer informatie

Vragen of behoefte aan meer informatie? Bel dan gerust met Omring via 088 - 206 89 10 of mail naar info@omring.nl. Op www.mak-blokweer.nl kunt u meer informatie vinden over dit bijzondere natuurpark.

Lees hier het interview met een van de bezoekers van de dagbesteding in Mak Blokweer.

Contact met Omring

Vragen aan Omring 088 - 206 89 10 service@omring.nl

Omring in mijn buurt Voer uw postcode in en vind onze zorg en diensten in uw buurt.

24 uur per dag / 7 dagen per week 088 - 206 89 10