Aanleunwoning Sweelinckhof
Aanleunwoning Sweelinckhof
Aanleunwoning Sweelinckhof
Omring > Aanleunwoning Sweelinckhof

Aanleunwoning Sweelinckhof

Nabij Omringlocatie Sweelinckhof staan 35 aanleunwoningen welke u kunt huren. U woont zelfstandig in een prettige veilige woonomgeving waar iedereen elkaar kent. Daarnaast is er altijd zorg dichtbij.

De aanleunwoningen zijn te huur voor alleenstaanden of echtparen met een zorgvraag. Alle woningen bevinden zich op de begane grond. De woning beschikt over een eerste verdieping (welke met een vaste trap bereikbaar is) met een extra (slaap)kamer. Daarnaast beschikt de woning over een inpandige berging. De totale oppervlakte van de woning is 81 m2.

Hoe ziet de woning eruit?

De woning beschikt op de begane grond over een woonkamer, een keuken, een slaapkamer en een badkamer met douche (aangepast door middel van extra steunen en een douchezitje) en toilet (met steunen). In de hal bevindt zich de vaste trap naar de eerste verdieping met een extra (slaap)kamer.

De keuken is een aparte ruimte waarin een nieuw keukenblok geplaatst is. Naast het keukenblok is er een aansluiting voor een kooktoestel en ruimte voor het plaatsen van een koelkast.

Alle woningen beschikken over een eigen tuin en een berging welke inpandig bereikbaar is. Ook beschikt de woning over een alarmeringssysteem welke is aangesloten op Sweelinckhof. Met dit systeem kunt u een zorgmedewerker van Sweelinckhof oproepen.

Faciliteiten

Via de gezamenlijke tuin kunt u Sweelinckhof bereiken. In het huis kunt u gebruik maken van allerlei faciliteiten, te weten:

  • Restaurant voor koude en warme maaltijden
  • Een winkeltje
  • Een kapsalon
  • Pedicure
  • Een breed aanbod aan gezellige activiteiten (b.v. kaarten en bingo)

Kosten

De kosten voor een aanleunwoning bestaan uit huur en servicekosten. De huurprijs bedraagt € 606,52 per maand (prijspeil juli 2017) en de servicekosten bedragen € 29,75 per maand (prijspeil juli 2017). Middels de servicekosten betaald u voor de buitenverlichting, tuinonderhoud, water en recreatie. Voor deze woningen gelden geen inkomenseisen.

Heeft u interesse?

Heeft u interesse in het huren van een aanleunwoning of vragen met betrekking tot het huren van een aanleunwoning? Neemt u dan contact op met Tamara Kuijper of Irma Molenaar. Zij zijn telefonisch bereikbaar op maandag tot en met donderdag van 10.00 tot 16.00 uur via 0229-571841 of per e-mail: tamara.kuijper@omring.nl of irma.molenaar@omring.nl.

Afbeeldingen Aanleunwoning Sweelinckhof

Aanleunwoning Sweelinckhof begane grond Vorige foto Volgende foto
Aanleunwoning Sweelinckhof begane grondAfbeelding 1/4

Contact met Omring

Vragen aan Omring 088 - 206 89 10 service@omring.nl

Omring in mijn buurt Voer uw postcode in en vind onze zorg en diensten in uw buurt.

24 uur per dag / 7 dagen per week 088 - 206 89 10