Aanleunwoning Berkenhof Berkhout
Aanleunwoning Berkhout
Aanleunwoning seniorenwoning Berkenhof Berkhout
Omring > Aanleunwoning Berkenhof

Aanleunwoning Berkenhof

In Berkhout bevindt zich Omringlocatie De Berkenhof. Naast De Berkenhof staan ruim dertig aanleunwoningen welke u kunt huren. U woont zelfstandig in een prettige en veilige woonomgeving, waar iedereen elkaar kent. Dat geeft een vertrouwd gevoel. Ook is er altijd zorg dichtbij.

De aanleunwoningen zijn te huur voor alleenstaanden of echtparen met een zorgvraag. De woningen bevinden zich zowel op de begane grond als op de eerste verdieping. In de woning is alles gelijkvloers. De totale oppervlakte van de woning is 40 m2.

Hoe ziet de aanleunwoning eruit?

De woning bestaat uit een woonkamer met open keuken, één aparte ruime slaapkamer en een grote doucheruimte met toilet. In de open keuken bevindt zich een keukenblok met een aansluiting voor een kooktoestel. De doucheruimte is aangepast door middel van extra steunen en een douchezitje. De benedenwoningen zijn voorzien van een buitenruimte (tuintje of terras). De bovenwoningen hebben een balkon.

De woning heeft een alarmeringssysteem welke is aangesloten op de Berkenhof. Met het systeem kunt u de zorgmedewerkers uit het huis De Berkenhof oproepen.

Faciliteiten

In de centrale overdekte hal van de aanleunwoningen bevindt zich een lift. U kunt overdekt naar het aangesloten huis De Berkenhof lopen. In het huis zijn allerlei faciliteiten voor u beschikbaar:

  • Restaurant voor koude en warme maaltijden
  • Een winkeltje
  • Een kapsalon
  • Een was- en strijkdienst voor het uitbesteden van uw was
  • Een breed aanbod aan gezellige activiteiten (b.v. kaarten, bingo, seniorengym en creatieve middagen)
  • Maandelijks een kerkdienst

Kosten

De kosten voor een aanleunwoning bestaan uit de huurprijs en servicekosten. De huurprijs is €472,32 per maand (prijspeil juli 2017). Daarnaast bedragen de servicekosten circa €149,50 per maand (prijspeil juli 2017). In deze servicekosten zitten o.a. gas, water, schoonmaakkosten van de gang en gebruik van de lift.

Voor deze woningen gelden geen inkomenseisen zoals bij Woningcorporaties wel gelden.

Heeft u interesse?

Neem contact op met De Berkenhof via 0229 – 551 474 of Tineke Roos (manager) via 06 – 10929287 of . U kunt de aanleunwoningen ook bekijken op Funda.

Afbeeldingen Aanleunwoning Berkenhof

Aanleunwoning nabij Berkenhof in Berkhout Vorige foto Volgende foto
Aanleunwoning nabij Berkenhof in BerkhoutAfbeelding 1/1

Contact met Omring

Vragen aan Omring 088 - 206 89 10 service@omring.nl

Omring in mijn buurt Voer uw postcode in en vind onze zorg en diensten in uw buurt.

24 uur per dag / 7 dagen per week 088 - 206 89 10