Volledig Pakket Thuis vanuit een locatie van Omring
Volledig Pakket Thuis vanuit een locatie van Omring
Volledig Pakket Thuis vanuit een locatie van Omring

Wij helpen u thuis als u niet meer alles zelf kunt. Wij staan u terzijde met alle nodige thuiszorg. En zolang u zichzelf kunt zijn, doen we het samen goed.

Omring > Volledig Pakket Thuis vanuit een locatie van Omring

Volledig Pakket Thuis vanuit een locatie van Omring

Woont u in de buurt van een locatie van Omring en heeft u behoefte aan zorg of ondersteuning? U kunt dan gebruik maken van het Volledig Pakket Thuis. Met het Volledig Pakket Thuis krijgt u alle zorg in uw eigen woning. De medewerkers van onze locatie zijn voor u 24 uur per dag bereikbaar. Hierdoor kunt u langer in uw vertrouwde omgeving blijven wonen.

Waaruit bestaat het Volledig Pakket Thuis?

Vanuit diverse locaties van Omring kunt u rekenen op verzorging, verpleging, ondersteunende begeleiding en hulp bij het huishouden. U kunt deelnemen aan activiteiten en de maaltijden gebruiken in het restaurant van onze locatie. Ook krijgt u personenalarmering. In noodsituaties kunt u dan direct onze hulp inschakelen.

Is het Volledig Pakket Thuis iets voor u?

U komt in aanmerking voor het Volledig Pakket Thuis als u een indicatie voor “zorg met verblijf” van het CIZ (Centrum Indicatiestelling Zorg) heeft.

De kosten van het Volledig Pakket Thuis

De kosten worden vergoed vanuit de Wet Langdurige Zorg. U betaalt wel een eigen bijdrage.  

Aanvragen van het Volledig Pakket Thuis

Heeft u nog vragen over het Volledig Pakket Thuis of wilt u het aanvragen? Bel naar 088 - 206 89 10 of bekijk het overzicht van de locaties Volledig Pakket Thuis voor de locatie bij u in de buurt.

Contact met Omring

Vragen aan Omring 088 - 206 89 10 service@omring.nl

Omring in mijn buurt Voer uw postcode in en vind onze zorg en diensten in uw buurt.

24 uur per dag / 7 dagen per week 088 - 206 89 10