Thuiszorg bij Omring
Thuiszorg bij Omring
Thuiszorg bij Omring

Ieder mens wil het liefst het leven zelf inrichten. Ook op kwetsbare momenten. Met hulp van familie, bekenden en vrijwilligers. En bij voorkeur thuis, in de eigen vertrouwde omgeving. Onze wijkverpleging kan u hierbij ondersteunen.

Omring > Thuiszorg bij Omring

Thuiszorg bij Omring

Ieder mens wil het liefst het leven zelf inrichten. Ook op kwetsbare momenten. Met hulp van familie, bekenden en vrijwilligers. En bij voorkeur thuis, in de eigen vertrouwde omgeving. Onze wijkverpleging kan u hierbij ondersteunen.

Altijd in de buurt

U vindt onze thuiszorg, ook wel wijkverpleging genoemd, in de regio West Friesland (Drechterland, Enkhuizen, Hoorn, Koggenland, Medemblik, Opmeer en Stede Broec) en de Kop van Noord Holland (Den Helder, Hollands Kroon, Schagen en Texel).

U krijgt zorg van een medewerker die werkt vanuit een klein en wijkgericht zorgteam. Dit team kent uw wijk of dorp als geen ander en u wordt zoveel mogelijk door dezelfde medewerker geholpen. De wijkverpleegkundige speelt een centrale rol in uw buurt. Zij onderhoudt contacten met alle mensen die u kunnen ondersteunen en helpt u bij het versterken van uw netwerk. Ook kunt u bij haar terecht als u zich zorgen maakt over een van uw buurtgenoten.

Bekijk hier de thuiszorgteams van Omring in West-Friesland en de Kop van Noord-Holland .

Op weg helpen

Het zorgteam geeft u advies over hulpmiddelen, begeleidt uw mantelzorgers en bekijkt samen met u wat u zelf kunt doen of regelen. Bijvoorbeeld hoe u zelf uw steunkousen kunt aantrekken met een hulpmiddel. Of hoe u zelf uw ogen kunt indruppelen. Het zorgteam werkt daarvoor nauw samen met de (huis)arts, het ziekenhuis, de gemeente en welzijnsorganisaties.

Wijkverpleging

Als u wijkverpleging nodig heeft, kunt u op ons rekenen. Of het nu gaat om geplande of acute zorg; overdag of ’s nachts; dagelijkse verzorging of intensieve verpleging. U kunt voor alle thuiszorg bij ons terecht. Coördinerend wijkverpleegkundige Sharon Verlaat neemt u mee in de wijk in dit filmpje

Hoe regelt u wijkverpleging?

Wijkverpleging kunt u regelen met onze wijkverpleegkundige. Zij gaat met u in gesprek om te informeren aan welke zorg u behoefte heeft. Zij geeft aan welke mogelijkheden er voor u zijn en beoordeelt waarvoor u in aanmerking komt. Ook regelt zij dat u de zorg ontvangt. U kunt de wijkverpleegkundige van uw buurt bereiken via 088 - 206 89 10.

Een onbezorgde vakantie op Texel

Heeft u in uw thuissituatie zorg nodig maar wilt u ook wel eens lekker op vakantie? Op Texel is dit mogelijk met onze thuiszorg! Wij begrijpen dat het lastig kan zijn om erop uit te gaan als u gehandicapt bent of afhankelijk bent van zorg door anderen. U krijgt de zorg die u nodig heeft tijdens uw verblijf in uw vakantiewoning op Texel. Deze (vakantie)zorg varieert van het helpen met douchen en aankleden tot meer complexe en specialistische zorg. Lees meer over Vakantiezorg .

Omring Thuiszorg in ontwikkeling

We houden u graag op de hoogte over de ontwikkelingen binnen Omring Thuiszorg. 

Geef uw mening op ZorgkaartNederland

Contact met Omring

Vragen aan Omring 088 - 206 89 10 service@omring.nl

Omring in mijn buurt Voer uw postcode in en vind onze zorg en diensten in uw buurt.

24 uur per dag / 7 dagen per week 088 - 206 89 10