Lekker en gezond eten bij Omring
Lekker en gezond eten bij Omring
Lekker en gezond eten bij Omring

Gezond eten is belangrijk, maar ook lekker eten in een gezellige omgeving. Woont u nog zelfstandig thuis en vindt u het steeds moeilijker om voor u zelf te koken? Of mist u een praatje en gezelligheid tijdens het eten? Dan kunnen wij u van dienst zijn. Of het nu maaltijden aan huis zijn of in een gezellig omgeving eten in een van onze restaurants.

Omring > Lekker en gezond eten thuis of bij Omring

Lekker en gezond eten thuis of bij Omring

Gezond eten is belangrijk, maar ook lekker eten in een gezellige omgeving. Woont u nog zelfstandig thuis en vindt u het steeds moeilijker om voor u zelf te koken? Of mist u een praatje en gezelligheid tijdens het eten? Dan kunnen wij u van dienst zijn. Of het nu maaltijden aan huis zijn of in een gezellig omgeving eten in een van onze restaurants. Alle maaltijden zijn voedzaam en gezond, maar vooral ook gewoon lekker van smaak.

Maaltijden aan huis

Thuisbezorgd en nét zo lekker en gezond als zelf koken. Omring biedt u in samenwerking met Food Connect de mogelijkheid om te kiezen voor maaltijden aan huis. U heeft de keuze uit verse maaltijden en vriesverse maaltijden. Bij de verse maaltijden kunt u iedere dag uw eigen maaltijd samenstellen. De maaltijden bewaart u in de koeling. Elke 6 weken wisselt het aanbod van de menu’s. zo heeft u altijd variatie en heeft u groenten van het seizoen.

Zie voor meer informatie omring.uwmaaltijd.nl of bel 0888 – 10 10 10.

Samen lekker eten bij het Eethuys

In een aantal van onze locaties vindt u het vernieuwde restaurant het Eethuys. Hier kunt u in een sfeervolle omgeving, samen met de bewoners en buurtbewoners genieten van lekker eten en drinken. U kunt bij ons terecht voor een klein hapje, een daghap of een uitgebreid driegangenmenu. Een compleet menu kost maar € 9,00. Onze kok maakt wekelijks een heerlijk gevarieerd menu bestaande uit verse seizoens- en streekproducten. In woonzorglocaties Overvest , Rigtershof , Nicolaas , Gollards en Buitenveld is een Eethuys restaurant. Klik hier voor meer informatie over het Eethuys.

Natuurlijk kunt u bij vele van onze andere locaties ook eten. De openingstijden van de restaurants variëren. Hiervoor kunt u kijken op de pagina van de locatie bij u in de buurt .

Voordeel met Omringpas

Met een Omringpas krijgt u extra voordeel op de maaltijden aan huis. Wilt u meer informatie over de Omringpas? Klik hier .

Contact met Omring

Vragen aan Omring 088 - 206 89 10 service@omring.nl

Omring in mijn buurt Voer uw postcode in en vind onze zorg en diensten in uw buurt.

24 uur per dag / 7 dagen per week 088 - 206 89 10