Orthopedie-zorg
orthopedie-
Orthopedie-wondzorg
Omring > Orthopedie

Orthopedie

De gespecialiseerd verpleegkundigen orthopedie van Omring werken nauw samen met de orthopedisch specialisten van het West Fries Gasthuis. Dit samenwerkingsverband begon in 1999 met de zorg rondom totale heup en knieprothese operaties. Vanwege het succes van deze samenwerking zijn deze verpleegkundigen ook ingezet bij de zorg rondom schouderprotheses en schouderhersteloperaties. Binnenkort kunnen ook mensen die een voetoperatie krijgen bezoek van een van deze wijkverpleegkundigen verwachten.

Zorg rondom uw operatie van de gespecialiseerd verpleegkundige orthopedie

In opdracht van de specialist komt de gespecialiseerd wijkverpleegkundige op huisbezoek voor uw operatie. Daarin geeft zij voorlichting over de operatie en wat er nodig is om na de operatie zo goed mogelijk te kunnen herstellen. Dit kunnen hulpmiddelen zijn of leefregels. Ook de nazorg is van belang. Samen met de verpleegkundige bespreekt u welke hulp er nodig is. Eerst wordt gekeken wie er in uw eigen leefomgeving daarbij kunnen helpen. Vervolgens worden de overige mogelijkheden van hulpverlening door andere instanties bekeken. Verder worden er in het huisbezoek enige voorbereidende werkzaamheden voor de orthopedie afdeling gedaan.

Geopereerd en dan?

Na uw operatie komt dezelfde verpleegkundige die voor de operatie bij u thuis kwam voor de nazorg. Deze bestaat uit zorg voor de wond, pijnbestrijding en eventuele andere ongemakken. Zij heeft oog voor een goed herstel en onderneemt actie wanneer dit eventueel niet goed verloopt.

Basiszorg - geen extra kosten

Net als huisartsenzorg valt deze zorg in opdracht van uw specialist onder de basiszorg, en zijn er geen extra kosten aan verbonden.

Bereikbaarheid

U belt 088 - 206 89 10 en vraagt naar de gespecialiseerd verpleegkundige orthopedie of bel direct naar 0229 709010.

Contact met Omring

Vragen aan Omring 088 - 206 89 10 service@omring.nl

Omring in mijn buurt Voer uw postcode in en vind onze zorg en diensten in uw buurt.

24 uur per dag / 7 dagen per week 088 - 206 89 10