Specialistische zorg
Specialistische zorg
Specialistische zorg

De specialist heeft u verteld dat u kanker heeft. Hoe verloopt de ziekte en het herstel hiervan? Welke bijwerkingen van de behandeling kunt u verwachten? Hoe kunt u de bijwerkingen zo beperkt mogelijk houden? Hoe kunt u omgaan met de veranderingen in uw bestaan?

Omring > Advies en zorg van de oncologieverpleegkundige

Advies en zorg van de oncologieverpleegkundige

De specialist heeft u verteld dat u kanker heeft. Hoe verloopt de ziekte en het herstel hiervan? Welke bijwerkingen van de behandeling kunt u verwachten? Hoe kunt u de bijwerkingen zo beperkt mogelijk houden? Hoe kunt u omgaan met de veranderingen in uw bestaan? Onze oncologieverpleegkundige kan u adviseren en levert zorg volgens de kwaliteitscriteria van het IKNL (Integraal kankercentrum Nederland). De verpleegkundige komt een of meerdere keren bij u thuis. Ook als u in een verzorgingshuis woont.

Persoonlijk advies 

Kanker is een ziekte die mensen van alle leeftijden kan treffen. Het horen van de diagnose kanker is voor veel mensen een enorme schok. Het hebben van kanker en de behandeling hiervan, kunnen bij u en de mensen in uw omgeving allerlei vragen en emoties oproepen. Ook kunt u vragen hebben over de gevolgen van de behandeling. De oncologieverpleegkundige kan u informeren, adviseren en ondersteunen bij het omgaan met de gevolgen van de ziekte en behandeling.

Kosten van het advies 

De kosten van de bezoeken worden vergoed door de ziektekostenverzekeraar. De verpleegkundige kan u hierover vooraf verder informeren.

Bereikbaarheid

U belt 088 - 206 89 10 en vraagt naar de oncologieverpleegkundige.

Contact met Omring

Vragen aan Omring 088 - 206 89 10 service@omring.nl

Omring in mijn buurt Voer uw postcode in en vind onze zorg en diensten in uw buurt.

24 uur per dag / 7 dagen per week 088 - 206 89 10