Specialistische zorg
Specialistische zorg
Specialistische zorg

Een hersenletsel of aandoening in het centraal zenuwstel zoals een spierziekte, kan plotseling een einde maken aan dingen die voor u altijd gewoon waren. Hoe kunt u hiermee het beste omgaan? De gespecialiseerde verpleegkundige neurologie in de Kop van Noord-Holland kan u adviseren.

Omring > Advies over hersenletsel of aandoeningen in het centraal zenuwstelsel

Advies over hersenletsel of aandoeningen in het centraal zenuwstelsel

Een hersenletsel of aandoening in het centraal zenuwstel zoals een spierziekte, kan plotseling een einde maken aan dingen die voor u altijd gewoon waren. Hoe kunt u hiermee het beste omgaan? De gespecialiseerd verpleegkundige in de Kop van Noord-Holland kan u adviseren en waar nodig doorverwijzen. De verpleegkundige komt bij u thuis.

Herkent u een van deze situaties?

De specialist heeft u verteld dat u een hersenletsel heeft. Bijvoorbeeld na een beroerte (CVA). Bij een beroerte gaat iets mis met de bloedcirculatie in de hersenen. Daarom spreken medici ook wel over een Cerebro Vasculair Accident. Of u heeft te horen gekregen dat u een aandoening heeft in het centraal zenuwstelsel. Bijvoorbeeld een spierziekte, MS (Multiple Sclerose) of de ziekte van Parkinson.

Advies op maat

De verpleegkundige adviseert u over gevolgen hersenletsel of aandoening in centraal zenuwstelsel. Na een hersenbloeding kunt u restverschijnselen hebben zoals krachtverlies in uw arm of been. Of u heeft problemen met het vinden van woorden. Een aandoening in het centraal zenuwstelsel kan voor u gevolgen hebben voor uw zelfstandig functioneren in werk of hobby. Of de relatie met partner en/of kinderen kan door uw ziekte ernstig verstoord raken. De gespecialiseerde verpleegkundige neurologie gaat hierover met u in gesprek.

Bereikbaarheid

Voor contact met de gespecialiseerd verpleegkundige neurologie belt u 088 - 206 89 10.

Contact met Omring

Vragen aan Omring 088 - 206 89 10 service@omring.nl

Omring in mijn buurt Voer uw postcode in en vind onze zorg en diensten in uw buurt.

24 uur per dag / 7 dagen per week 088 - 206 89 10