Palliatieve zorg
palliatieve zorg
palliatieve zorg

Mocht u in de situatie komen dat het einde van uw leven nadert, kunt u een beroep doen op onze zorg en verpleging. Dit kan dag en nacht zijn. Bij u thuis, in een Omringlocatie of een hospice. Deze keuze is heel persoonlijk en afhankelijk van uw wensen. Ons zorgteam staat u bij in deze fase van uw leven.

Omring > Zorg in de laatste levensfase

Zorg in de laatste levensfase

Mocht u in de situatie komen dat het einde van uw leven nadert, kunt u een beroep doen op onze zorg en verpleging. Dit kan dag en nacht zijn. Bij u thuis, in een Omringlocatie of een hospice. Deze keuze is heel persoonlijk en afhankelijk van uw wensen. Ons zorgteam staat u bij in deze fase van uw leven. Dit gebeurt in goed overleg met uw familieleden en vrienden. De zorg in de laatste fase wordt ook wel palliatieve zorg genoemd.

Zorg thuis

U wilt uw laatste dagen thuis zijn, in uw vertrouwde omgeving. Onze verpleegkundige werkt nauw samen met alle betrokkenen om de zorg zo goed mogelijk af te stemmen, o.a. met uw naasten, de huisarts, de specialist en het ziekenhuis. De wijkverpleegkundige zal uw vragen beantwoorden en emotioneel steunen. Daarnaast kunt u rekenen op de zorg die u nodig heeft. U kunt bijvoorbeeld pijnbestrijding krijgen via een pompje. U hoeft daarvoor dan niet naar het ziekenhuis. De zorg kan dag en nacht gebeuren. Ook is 24-uurs zorg mogelijk.

Bijzonder bij Omring

  • Streven naar zoveel mogelijk privacy, rust en eigen regie
  • Brede kennis van mogelijkheden van begeleiding en zorg
  • Vertrouwde, persoonlijke en professionele zorg vanuit een klein zorgteam met een vaste contactpersoon voor u.
  • Gespecialiseerde verpleegkundigen
  • Goede overdracht van begeleiding en zorg vanuit het ziekenhuis, zodat u sneller naar huis kan
  • Omring is altijd in de buurt, 7 dagen per week en 24 uur per dag bereikbaar

Hoe kunt u de verpleegkundige bereiken? U belt 088 - 206 89 10 en vraagt naar de wijkverpleegkundige in uw regio.

Zorg in een Omringlocatie

Als u uw laatste dagen niet thuis wilt of kunt doorbrengen, zijn er mogelijkheden in diverse Omringlocaties. Een deskundig zorgteam zal u en uw naasten bijstaan.

Zorg in een hospice

U kunt ook kiezen voor verblijf in een hospice. In de hospice Den Helder werkt Omring nauw samen om mensen bij te staan in hun laatste dagen.

Kosten voor zorg in de laatste levensfase

De kosten zijn afhankelijk van uw persoonlijke situatie. De betrokken verpleegkundige van de thuiszorg of van de Omringlocatie kan u vooraf hierover verder informeren.

Zorg of ondersteuning via PGB of particuliere inkoop?

ZO…is dé aanbieder voor particuliere en PGB (Persoonsgebonden budget) zorg. Wij bieden huishoudelijke hulp, verzorging en verpleging, begeleiding en (mantelzorg)ondersteuning. Bij ZO…kiest u zelf. U bepaalt, wij denken met u mee. Uw zelfstandigheid is onze leidraad Kijk eens op www.zovooru.nl of bel voor de regio Den Helder met 0223 650 177 of voor de regio Hoorn met 0229 206 900. U kunt ook mailen naar .

Contact met Omring

Vragen aan Omring 088 - 206 89 10 service@omring.nl

Omring in mijn buurt Voer uw postcode in en vind onze zorg en diensten in uw buurt.

24 uur per dag / 7 dagen per week 088 - 206 89 10