Revalidatie bij niet-aangeboren hersenletsel: cva, ms, parkinson
Revalidatie bij niet-aangeboren hersenletsel: cva, ms, parkinson
Revalidatie bij niet-aangeboren hersenletsel: cva, ms, parkinson

U redt zich steeds beter na revalidatie bij Omring. De zorg en behandeling zijn op iedere persoonlijke situatie afgestemd.

Omring > Revalidatie bij niet-aangeboren hersenletsel: cva, ms, parkinson

Revalidatie bij niet-aangeboren hersenletsel: cva, ms, parkinson

Hersenletsel of een aandoening in het centraal zenuwstelsel zoals een spierziekte, kan plotseling een einde maken aan dingen die voor u altijd gewoon waren. Het kan zijn dat u hiervoor revalidatie nodig heeft. Het doel van revalidatie is dat u weer zo zelfstandig mogelijk kunt leven. Revalidatie helpt om uw handicap te verminderen of om uw leven er zo min mogelijk door te laten beïnvloeden.

Een paar voorbeelden van aandoeningen

De specialist heeft u verteld dat u hersenletsel heeft. Bijvoorbeeld na een hersenbloeding (CVA) of een kortdurende verstoring in de hersenen (TIA). CVA staat voor Cerebro Vasculair Accident. TIA staat voor Transient Ischaemic Attack. Of u heeft te horen gekregen dat u een aandoening heeft in het centraal zenuwstelsel. Bijvoorbeeld een spierziekte, MS (Multiple Sclerose) of de ziekte van Parkinson.

Revalideren bij Omring

Bij Omring kunt u op verschillende locaties revalideren. U staat er hier niet alleen voor. Een team van behandelaars en verzorgenden ondersteunt u. De zorg en behandeling zijn op uw situatie afgestemd. Tijdens uw revalidatie bereidt u zich voor op uw terugkeer naar huis. Eventueel met thuiszorg of aanpassingen aan uw woning. Als dit niet mogelijk is, kunt u verhuizen naar een woonzorgcentrum of aanleunwoning.

Kosten

Uw verblijf in het revalidatiecentrum wordt vergoed door uw zorgverzekeraar.

Meer informatie over revalidatie

Als u vragen heeft over de mogelijkheden van revalidatie, belt u 088 - 206 89 10. Of u belt direct naar een locatie van Omring. Ook voor informatie over de benodigde zorgindicatie en kosten kunt u terecht op het algemene nummer of het nummer van de locatie.

Contact met Omring

Vragen aan Omring 088 - 206 89 10 service@omring.nl

Omring in mijn buurt Voer uw postcode in en vind onze zorg en diensten in uw buurt.

24 uur per dag / 7 dagen per week 088 - 206 89 10