Speerpunten van Omring
Speerpunten van Omring
Speerpunten van Omring

Jezelf zijn en zo lang mogelijk je zelf kunnen redden, thuis of op een van onze locaties. Daar willen we samen met u aan werken.

Omring > Wie zijn wij > Speerpunten van Omring

Speerpunten van Omring

Omring ontwikkelt en vernieuwt op diverse gebieden. Hieronder drie belangrijke speerpunten voor onze organisatie op dit moment.

Omring Thuiszorg nog persoonlijker

Iedere klant heeft een eigen contactpersoon. Ook ziet de klant zo veel mogelijk dezelfde gezichten in zijn of haar huis. Alle teams worden kleiner en werken wijkgericht, met een wijkverpleegkundige als spil. Zij onderhoudt ook het contact met de huisarts.

Overal kleinschalige dementiezorg

Omring wil in al haar locaties het kleinschalig wonen invoeren voor mensen met dementie. Met privacy in een eigen kamer of appartement én de veiligheid en warmte van een gemeenschappelijk huishouden. Een kleine groep bewoners en medewerkers bepalen samen de invulling van de dag. Familie en vrijwilligers zijn nauw betrokken. Mooie voorbeelden zijn nieuwe locaties De Zeester in Den Helder en de locatie Snijdersveld in Obdam .

Omring-behandelaars verenigen zich voor de klant

Omring beschikt over een Omringbreed Advies- en Behandelcentrum. Hierin is alle professionele deskundigheid gebundeld die nodig is voor complexe lichamelijke aandoeningen en voor revalidatie. Vanuit het Omring Advies- en Behandelcentrum werken onder meer de specialist ouderengeneeskunde, de verpleegkundig specialist, de psycholoog, de fysiotherapeut en ergotherapeut samen voor de klant. Ook onderhoudt het Omring Advies- en Behandelcentrum snel en direct contact met de ziekenhuizen.

Contact met Omring

Vragen aan Omring 088 - 206 89 10 service@omring.nl

Omring in mijn buurt Voer uw postcode in en vind onze zorg en diensten in uw buurt.

24 uur per dag / 7 dagen per week 088 - 206 89 10