Missie en kernwaarden
Missie en kernwaarden
Missie en kernwaarden

Jezelf zijn en zo lang mogelijk je zelf kunnen redden, thuis of op een van onze locaties. Daar willen we samen met u aan werken.

Omring > Wie zijn wij > Missie en kernwaarden

Missie en kernwaarden

De missie van Omring is met zorg bij te dragen aan de kwaliteit van samen leven. Wij doen dat op een manier die aansluit op onze mensvisie: ieder mens is een individu met een eigen identiteit die zelf zijn of haar leven wil inrichten. Zelf, en met behulp van familie en bekenden. Als zorg nodig is dan leveren we dit, op een manier die het best bij de cliënt en zijn omgeving past.

Onze kernwaarden

Onze kernwaarden zijn Eigen Regie, Samen en Positief. Deze geven ons handvatten voor ons dagelijks handelen.

Eigen Regie

Eigen regie betekent dat iedere cliënt zoveel mogelijk zelf keuzes kan maken en zo zelfstandig mogelijk is. Daarom ondersteunen we zo veel mogelijk de zelfredzaamheid en autonomie van onze cliënten. We willen dat zij ervaren dat zij hun eigen leven kunnen leiden en dat zij daarin worden erkend.

Samen

Samen geven wij invulling aan de unieke relatie tussen zorgprofessional, cliënt en mantelzorger. En als professionals werken we samen in ons team, samen binnen Omring en samen met andere organisaties. En samen duidt ook weer op het leven, want leven doe je nooit alleen.

Positief

Positief betekent dat wij de mens beschouwen vanuit zijn kwaliteiten in plaats van tekortkomingen. Positief betekent ook dat wij vooral kansen zien in plaats van bedreigingen.

Contact met Omring

Vragen aan Omring 088 - 206 89 10 service@omring.nl

Omring in mijn buurt Voer uw postcode in en vind onze zorg en diensten in uw buurt.

24 uur per dag / 7 dagen per week 088 - 206 89 10