baken
schagen
tablet

Jezelf zijn en zo lang mogelijk je zelf kunnen redden, thuis of op een van onze locaties. Daar willen we samen met u aan werken.

Omring > Wie zijn wij

Wie zijn wij

Omring en haar voorgangers hebben al meer dan honderd jaar hun wortels in West-Friesland en de kop van Noord-Holland. We richten ons op mensen die zorg nodig hebben op kwetsbare momenten. Altijd vanuit de visie dat ieder mens een individu is en zelf zijn of haar eigen leven wil inrichten. We dragen met zorg bij aan de kwaliteit van samen leven. Vanuit onze kernwaarden eigen regie, samen en positief. Door mensen te stimuleren de dingen te blijven doen, die zij zelf kunnen doen. Met de inzet van familie, bekenden en vrijwilligers. En door er te zijn voor mensen op kwetsbare momenten. Met goede zorg en ondersteuning. Zowel thuis als in onze woonlocaties. We werken met kennis, ervaring en natuurlijk met gevoel.

Zo lang mogelijk zelfstandig thuis

Om zo lang mogelijk zelfstandig thuis te wonen bieden we thuiszorg en diverse vormen van gespecialiseerde verpleging en behandeling. Tijdens een persoonlijk gesprek laten we de mogelijkheden zien, die passen bij uw situatie. U kunt voor zorg en ondersteuning vanuit een Persoonsgebonden budget (PGB) of via particuliere inkoop via Omring terecht bij Zo....

Beschermde woonomgeving in onze locaties

Voor wonen in een beschermde omgeving met intensieve zorg en begeleiding beschikt Omring over verschillende woonlocaties. U kunt hier ook tijdelijk verblijven, bijvoorbeeld om te revalideren of na een ziekenhuisopname. In verschillende locaties is het mogelijk om een appartement te huren. Omring wil vanuit een nieuwe kijkrichting en visie combinaties van wonen met zorg ontwikkelen. Daarbij zijn er twee hoofdvormen: Wonen met een Plus (vorm van zelfstandig wonen waar de klant op maat professionele zorg en diensten kan afnemen, in aanvulling op eigen mogelijkheden en die van zijn omgeving) en Beschermd Wonen (de klant huurt een appartement waar 24 uurs intensieve zorg wordt geboden).

Samen werken aan gezond zijn

Omring werkt graag samen aan gezondheid. Dat kan zijn door het geven van advies en informatie, het verzorgen van cursussen, de producten in onze Omringwinkels en het leveren van diensten in de buurt. Omring werkt bovendien samen met ziekenhuizen en huisartsen. Bijvoorbeeld op het gebied van spoedzorg en herstelzorg. Ruim 53.000 inwoners beschikken over een Omringpas, waarmee zij direct toegang hebben tot persoonlijk advies en informatie en voordeel hebben op tal van diensten.

Meer weten?

Voor meer informatie over de organisatie van Omring, zie hier:

Contact met Omring

Vragen aan Omring 088 - 206 89 10 service@omring.nl

Omring in mijn buurt Voer uw postcode in en vind onze zorg en diensten in uw buurt.

24 uur per dag / 7 dagen per week 088 - 206 89 10