Omring
Omring
Omring

De algemene voorwaarden voor zorg regelen de rechten en plichten van u en van uw zorgaanbieder. Deze algemene voorwaarden zijn gemaakt door organisaties van zorgaanbieders en cliënten samen.

Omring > Algemene voorwaarden voor zorg

Algemene voorwaarden voor zorg

De algemene voorwaarden voor zorg regelen de rechten en plichten van u en van uw zorgaanbieder. Deze algemene voorwaarden zijn gemaakt door organisaties van zorgaanbieders en cliënten samen. Dat zijn ActiZ, BTN, Consumentenbond, LOC Zeggenschap in Zorg en de Nationale Patiënten en Consumenten Federatie (NPCF). De meeste zorgaanbieders zijn lid van Actiz of BTN en gebruiken deze voorwaarden. Omring is lid van Actiz en past de Algemene voorwaarden voor zorg ook toe. De voorwaarden gelden vanaf januari 2011 en zijn zowel van toepassing op de zorg aan cliënten thuis als op de zorg aan cliënten die in een Omringlocatie wonen. 

Dienstverlening en tarieven

Verhuist u binnenkort naar een verpleeghuis of verzorgingshuis van Omring? En wilt u meer weten over onze dienstverlening en tarieven (kosten)? Dan kunt u de brochure ‘Dienstverlening en tarieven in verpleeg- en verzorgingshuizen’ downloaden via onderstaande links. Opvragen is ook mogelijk via  of via 088 - 206 89 10.

Deze brochures zijn een aanvulling op de folder ‘Daar hebt u recht op in een AWBZ-instelling’ van het College voor Zorgverzekeringen (CVZ).

Downloaden

Hieronder kunt u de algemene voorwaarden downloaden:

Contact met Omring

Vragen aan Omring 088 - 206 89 10 service@omring.nl

Omring in mijn buurt Voer uw postcode in en vind onze zorg en diensten in uw buurt.

24 uur per dag / 7 dagen per week 088 - 206 89 10