Omring
Omring
Omring
Omring > Agenda

Agenda

30 mrt Kwaliteitsdagen in Nicolaas
Op de Kwaliteitsdagen kunnen de medewerkers zorg zich laten bijscholen op onderwerpen vanuit de kwaliteitsindicatoren van de Inspectie. 21 maart jl. was de eerste Kwaliteitsdag. Op 30 maart a.s. volgt de tweede.
Nicolaas Lutjebroek Lees verder

14 - 15 apr
12:00 tot 16:00 uur
Kunstkippenproject Winkelcentrum Streekhof voor Vrienden van Nicolaas
Op Goede Vrijdag 14 april en zaterdag 15 april vindt in Winkelcentrum Streekhof in Stede Broec een kunstkippenproject plaats. Een zestal kunstenaars uit de regio zullen de kippen vrijdag en zaterdag voor Pasen tot ware kunstkippen omtoveren. In totaal worden er zes kippen beschilderd. De volgende kunstenaars werken mee aan dit project: Elly de Jager, Rosa Limburg, Esther Dudink, Mandy Hogervorst, Monique Schoenmaker en Saskia Righart van Gelder. U kunt hen op verschillende plekken in het centrum aan het werk zien.
Winkelcentrum Streekhof Stede Broec Lees verder

13 mei
Start 10:00 uur
13 mei: Voorjaarsmarkt in Nicolaas
Jaarlijks organiseert Nicolaas een dag om geïnteresseerden uit het dorp en wijdere omgeving kennis te laten maken met onze locatie, de bewoners en cliënten. En vooral om samen een gezellige dag te beleven. Zaterdag 13 mei is er met dat doel een voorjaarsmarkt met als thema “Samen te markt”.
Woonzorglocatie Nicolaas - Lutjebroek Lees verder

9 sep
Vanaf 14.30 uur.
Aalrook- en barbecuefeest Omringlocatie Nicolaas
Voor het 12e achtereenvolgende jaar organiseert Scala, het activiteiten en evenementen team van Nicolaas, een Aalrook- en barbecuefeest.
Nicolaas te Lutjebroek Lees verder

4 okt Het nostalgische Circus Sijm brengt een bezoek aan Omring locatie Nicolaas
Woensdag 4 oktober 2017 brengt het nostalgische Circus Sijm, in het kader van project Circus in de Zorg, een bezoek aan Omring locatie Nicolaas.
Nicolaas te Lutjebroek Lees verder

Contact met Omring

Vragen aan Omring 088 - 206 89 10 service@omring.nl

Omring in mijn buurt Voer uw postcode in en vind onze zorg en diensten in uw buurt.

24 uur per dag / 7 dagen per week 088 - 206 89 10