rolstoel
rollator
Assortiment van de Omringwinkel

Lies van Emmen: “Met het deskundig advies van de winkelmedewerker heb ik een goede rollator gekocht.”

De medewerkers van de Omringwinkel hebben zelf in de zorg gewerkt en kennen uw situatie.

Omring > Assortiment van de Omringwinkel

Assortiment van de Omringwinkel

U vindt bij de Omringwinkel een ruim assortiment van kwaliteitsartikelen en hulpmiddelen voor ouderen en mensen met een aandoening. Het hele assortiment is er op gericht om kwaliteit van leven te verbeteren zowel binnen als buiten het huis.

Kopen, lenen of huren

Onze artikelen zijn optimaal afgestemd op uw persoonlijke wensen en situatie. U kunt hulpmiddelen aanschaffen, maar ook voor korte of langere tijd lenen of huren. Onze gekwalificeerde medewerkers hebben zelf in de zorg gewerkt. Zij kennen de situaties waarin u terecht kunt komen en helpen u graag. U kunt altijd rekenen op een eerlijk en deskundig advies.

Kijk op het artikeloverzicht voor een indruk van ons assortiment. Omring heeft 5 winkels in de regio Noord-Holland Noord.

Meer informatie over ons assortiment en service? Bel 088 - 206 89 10 of kom naar één van onze winkels. U kunt ook een mail sturen naar service@omring.nl.

Webshop Omringwinkel

U kunt artikelen van de Omringwinkel ook online bestellen. Op www.omringwinkel.nlzijn bijna 400 producten te vinden op het gebied van bad en toilet, bed en slapen, in en om het huis, medisch, mobiliteit, therapie, verzorging, zien en horen.

Contact met Omring

Vragen aan Omring 088 - 206 89 10 service@omring.nl

Omring in mijn buurt Voer uw postcode in en vind onze zorg en diensten in uw buurt.

24 uur per dag / 7 dagen per week 088 - 206 89 10