Kleinschalig wonen met dementie
Wonen met dementie
Wonen met dementie

Voor elke situatie de juiste zorg, ondersteuning en advies. Wat kunt u zelf regelen en wat kan Omring voor u betekenen.

Omring > Thuis gaat niet meer

Thuis gaat niet meer

We willen het zo lang mogelijk uitstellen maar u kan in de situatie terecht komen dat het thuis niet meer gaat. Dan bent u van harte welkom op een van onze locaties. Wij bieden verschillende woonvormen. Kom gerust langs om een kijkje te nemen. Om in aanmerking te komen voor zorg op een van onze locaties, heeft u een indicatie nodig. U vindt op deze pagina wat wij voor u kunnen doen en wat u zelf kunt regelen.

Veelgestelde vragen

Ik ben gevallen en kan niet meer thuis voor mezelf zorgen, waar kan ik snel terecht? Omring staat ook in noodsituaties voor u klaar. Bent u gevallen of is er iets anders gebeurd waardoor u plotseling niet meer alleen thuis kunt blijven? Dan kunt u met spoed een kamer in een van onze locaties betrekken. Lees verder Ik ben gevallen en kan niet meer thuis voor mezelf zorgen, waar kan ik snel terecht?


Welke woonzorglocaties van Omring zijn er allemaal in mijn buurt? Omring heeft diverse locaties voor wonen met zorg dichtbij, behandeling en verpleging en kleinschalig wonen met dementie. Kijk op de zorgkaart voor een locatie bij u in de buurt. Lees verder Welke woonzorglocaties van Omring zijn er allemaal in mijn buurt?

Handige hulpmiddelen

Rolstoel Excel G2

Rolstoel Excel G2

Stevige stalen compacte meeneemrolstoel met neerklapbare armleuning, opvouwbaar frame, wegklapbare armleuningen, plooibare stof zit- en rugbekleding, voorzien van wegzwenkbare en afneembare voetsteunen, kuitband, Pulekvrije banden en quickreleaseassen.


Daglicht leeslamp Anika

Daglicht leeslamp Anika

Vergrootglas Anika is uitgerust met een statief en een LED-lamp om comfortabel te kunnen lezen. De lens vergroot 2 keer en het glas is voldoende groot om een gemiddelde boekenpagina in één oogopslag te overzien. De arm van de Anika is naar wens verstelbaar.

Contact met Omring

Vragen aan Omring 088 - 206 89 10 service@omring.nl

Omring in mijn buurt Voer uw postcode in en vind onze zorg en diensten in uw buurt.

24 uur per dag / 7 dagen per week 088 - 206 89 10