Moeilijk ter been
Moeilijk ter been
Moeilijk ter been

Voor elke situatie de juiste zorg, ondersteuning en advies. Wat kunt u zelf regelen en wat kan Omring voor u betekenen.

Omring > Moeilijk ter been

Moeilijk ter been

U bent minder mobiel. Maar u wilt uw zelfstandigheid niet verliezen. Wij hebben voor u een mooi pakket aan diensten en producten, waardoor u, in uw vertrouwde omgeving, zoveel mogelijk zelf kan doen. Op deze pagina vindt u wat wij voor u kunnen doen en wat u zelf kunt regelen.

Veelgestelde vragen

Kan ik ook gebruik maken van de fysiotherapeut van een Omringlocatie in de buurt? Ja, maar vooral als u boven de 55 bent. Deze fysiotherapeuten zijn namelijk gespecialiseerd in klachten van ouderen. Het doel is om hun zelfstandigheid te behouden of te vergroten. Zij hebben vaak problemen met bewegen of hun houding door een val, operatie, CVA of Parkinson. Lees verder Kan ik ook gebruik maken van de fysiotherapeut van een Omringlocatie in de buurt?


Wat kan de Omringconsulent voor mij betekenen? De Omringconsulent beantwoordt al uw vragen over zorg, welzijn en (verzorgd) wonen. Zij kan u helpen met het aanvragen van zorg. Lees verder Wat kan de Omringconsulent voor mij betekenen?


Moet ik betalen voor het lenen van een rollator of krukken? Hulpmiddelen zijn vanaf 1 januari 2013 ondergebracht in de Zorgverzekeringswet (Zvw) en de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo). Lees verder Moet ik betalen voor het lenen van een rollator of krukken?


Verhuurt u rollators? Ja, u kunt ook bij de Thuiszorgwinkel van Omring terecht voor het huren, lenen of aanschaffen van een rollator. Lees verder Verhuurt u rollators?


Verhuurt u rolstoelen? Jazeker, u kunt bij de Thuiszorgwinkel van Omring een rolstoel huren, maar ook lenen of aanschaffen. Lees verder Verhuurt u rolstoelen?

Laat uw rollator goed afstellen

Rollatorspreekuur

Rollatorspreekuur
Locatie: Hoorn, Den Helder, Schagen, Bovenkarspel of Den Burg

Het is belangrijk uw rollator goed te onderhouden, des te langer gaat hij immers mee! Een rollator laten afstellen en keuren kan tijdens de rollatorspreekuren.


Rollz Rollator

Rollz Rollator

Een ergonomisch ontworpen rollator met een stevig, maar lichtgewicht frame waarmee u stabiel, rechtop en comfortabel kunt lopen. Als u onderweg even wilt uitrusten, dan transformeert u de Rollz Motion in een handomdraai in een rolstoel. En weer net zo eenvoudig terug naar rollator natuurlijk. Met trommelremmen, comfortable zitkussen, wendbare voorwielen en schuimgevulde banden.

Contact met Omring

Vragen aan Omring 088 - 206 89 10 service@omring.nl

Omring in mijn buurt Voer uw postcode in en vind onze zorg en diensten in uw buurt.

24 uur per dag / 7 dagen per week 088 - 206 89 10