Laatste levensfase
Laatste levensfase
Laatste levensfase

Mocht u in de situatie komen dat het einde van uw leven nadert, kunt u een beroep doen op onze zorg en verpleging. Dit kan dag en nacht zijn. Bij u thuis, in een Omringlocatie of een hospice.

Omring > Ik zoek zorg in de laatste levensfase

Ik zoek zorg in de laatste levensfase

Mocht u in de situatie komen dat het einde van uw leven nadert, kunt u een beroep doen op onze zorg en verpleging. Dit kan dag en nacht zijn. Bij u thuis, in een Omringlocatie of een hospice. Deze keuze is heel persoonlijk en afhankelijk van uw wensen. Ons zorgteam staat u bij in deze fase van uw leven. Dit gebeurt in goed overleg met uw familieleden en vrienden. De zorg in de laatste fase wordt ook wel palliatieve zorg genoemd.

Veelgestelde vragen

Welke mogelijkheden zijn er voor zorg in de laatste levensfase? Er zijn verschillende mogelijkheden bij Omring; thuis, in een van onze locaties of in een Hospice. Lees verder Welke mogelijkheden zijn er voor zorg in de laatste levensfase?

Meer informatie

Maatschappelijk werker

Maatschappelijk werker

Sommige situaties of gebeurtenissen zijn moeilijk te accepteren en te verwerken. Een maatschappelijk werker van het Omring Advies- en Behandelcentrum kan u hierbij helpen. Hij of zij kan u praktisch en mentaal ondersteunen.

Contact met Omring

Vragen aan Omring 088 - 206 89 10 service@omring.nl

Omring in mijn buurt Voer uw postcode in en vind onze zorg en diensten in uw buurt.

24 uur per dag / 7 dagen per week 088 - 206 89 10