Revalidatie
Revalidatie
Revalidatie

Voor elke situatie de juiste zorg, ondersteuning en advies. Wat kunt u zelf regelen en wat kan Omring voor u betekenen.

Omring > Bijna uit het ziekenhuis

Bijna uit het ziekenhuis

Bij een ziekenhuisopname wilt u zo snel mogelijk weer naar huis. Dit kan door mensen uit uw omgeving en zonodig onze zorg in te schakelen. Zo hoeft u niet onnodig in het ziekenhuis te blijven en werkt u thuis aan een snel herstel. Thuiszorg kan hieraan bijdragen. Mocht het thuis niet lukken, dan bent u van harte welkom op één van onze revalidatieafdelingen op locatie. Op deze pagina vindt u wat u zelf kunt regelen en wat wij voor u kunnen doen.

Veelgestelde vragen

Ik word binnenkort geopereerd en bij thuiskomst kan ik vast niet zo veel. Hoe kan ik hulp regelen? In dit uitgebreide antwoord vindt u een lijst met tips, o.a. hoe u thuiszorg en hulpmiddelen kunt regelen. Lees verder Ik word binnenkort geopereerd en bij thuiskomst kan ik vast niet zo veel.  Hoe kan ik hulp regelen?


Verhuurt u rolstoelen? Jazeker, u kunt bij de Thuiszorgwinkel van Omring een rolstoel huren, maar ook lenen of aanschaffen. Lees verder Verhuurt u rolstoelen?

Handige hulpmiddelen

Helping hand

Helping hand

Voor het makkelijk oppakken van spullen van de vloer of uit de kast. Aan het uiteinde zit een ingebouwde magneet. De helping hand is verkrijgbaar in verschillende lengtes.


Rollz Rollator

Rollz Rollator

Een ergonomisch ontworpen rollator met een stevig, maar lichtgewicht frame waarmee u stabiel, rechtop en comfortabel kunt lopen. Als u onderweg even wilt uitrusten, dan transformeert u de Rollz Motion in een handomdraai in een rolstoel. En weer net zo eenvoudig terug naar rollator natuurlijk. Met trommelremmen, comfortable zitkussen, wendbare voorwielen en schuimgevulde banden.

Contact met Omring

Vragen aan Omring 088 - 206 89 10 service@omring.nl

Omring in mijn buurt Voer uw postcode in en vind onze zorg en diensten in uw buurt.

24 uur per dag / 7 dagen per week 088 - 206 89 10