Fysiotherapeut
Fysiotherapeut
Fysiotherapeut

De fysiotherapeuten van het Omring Advies- en Behandelcentrum zijn gespecialiseerd in klachten van ouderen. Ouderen hebben vaak problemen met bewegen of met hun houding. Dit kan komen door een val, een operatie of een ziekte zoals CVA of Parkinson.

Omring > Therapeuten > Fysiotherapeut

Fysiotherapeut

De fysiotherapeuten van het Omring Advies- en Behandelcentrum zijn gespecialiseerd in klachten van ouderen. Ouderen hebben vaak problemen met bewegen of met hun houding. Dit kan komen door een val, een operatie of een ziekte zoals CVA of Parkinson. Het doel van fysiotherapie is om uw zelfstandigheid te behouden of te vergroten.

Oefentherapie en advies

Fysiotherapie vindt meestal plaats door oefentherapie of beweegprogramma’s. De fysiotherapeut kan u ook adviseren over hoe u meer en beter kunt bewegen. Heeft u een operatie ondergaan, bijvoorbeeld voor een nieuwe heup of knie of een amputatie? Dan leert de fysiotherapeut u omgaan met uw nieuwe situatie. De fysiotherapeut weet alles van voorzieningen zoals rolstoelen, zitkussens, aangepaste schoenen, prothesen, beugels en steunkousen. Als het nodig is, zorgen zij ervoor dat u deze hulpmiddelen ontvangt. Ook voor vragen over loophulpmiddelen, zoals rollators, kunt u bij de fysiotherapeut terecht. U kunt de meest gangbare hulpmiddelen bij ons uitproberen.

Contact met Omring

Vragen aan Omring 088 - 206 89 10 service@omring.nl

Omring in mijn buurt Voer uw postcode in en vind onze zorg en diensten in uw buurt.

24 uur per dag / 7 dagen per week 088 - 206 89 10