Omring Vitaalteam
Omring Vitaalteam
Omring Vitaalteam

Met fysiotherapie en ergotherapie van het Omring Vitaalteam, herstelt de heer De Jonge verder.

Omring > Omring Advies- en BehandelCentrum > Verder herstellen met Omring Vitaalteam

Verder herstellen met Omring Vitaalteam

Met fysiotherapie en ergotherapie van het Omring Vitaalteam, herstelt de heer De Jonge verder. Na een beroerte, verbleef hij tijdelijk in het verpleeghuis Den Koogh (Den Helder). Door de steun van zijn vrouw en de hulp van het Omring Vitaalteam, gaat hij met kleine stapjes vooruit. Hij is blij met het team: “Ik geef nooit hoge cijfers, maar jullie verdienen een 8!”.

Waarom Omring Vitaalteam?

De heer De Jonge koos voor het Omring Vitaalteam omdat hij goede verhalen over hen hoorde van andere patiënten en het is lekker dichtbij en vertrouwd in Den Koogh. Hij is dik tevreden over de behandeling. De heer De Jonge vertelt: “Er wordt tijd voor me gemaakt; niet alleen voor mijn behandeling maar ze luisteren ook goed. Ze zijn heel betrokken. Ze vragen me nu nog hoe het gaat, als ik in Den Koogh kom. Iedereen herkent me nog. Toen ik na opname weer een paar dagen thuis was, werd ik door de verpleging (op zaterdag!) gebeld hoe het ging. Dat vond ik ontzettend lief. Ook merk ik dat de medewerkers onderling goed samenwerking en afstemmen.

Met kleine stapjes vooruit

Na opname in Den Koogh is de heer nu weer een aantal weken thuis. Thuis gaat niet alles zoals hij zou willen, maar samen met zijn vrouw lukt het wel. De heer is nu nog onder behandeling bij de fysiotherapie en ergotherapie via het Omring Vitaalteam. De afspraken worden achter elkaar gepland, om het zo gemakkelijk mogelijk te maken voor de heer De Jonge. Hij gaat met kleine stapjes vooruit.

Meer informatie en aanmelden

Voor meer informatie kunt u bellen naar 088 - 206 89 10 en vragen naar het Omring Vitaalteam.

Afbeeldingen Verder herstellen met Omring Vitaalteam

Omring Vitaalteam Vorige foto Volgende foto
Omring VitaalteamAfbeelding 1/1

Contact met Omring

Vragen aan Omring 088 - 206 89 10 service@omring.nl

Omring in mijn buurt Voer uw postcode in en vind onze zorg en diensten in uw buurt.

24 uur per dag / 7 dagen per week 088 - 206 89 10