logopedie thuis
logopedie thuis
logopedie thuis

Het Omring Vitaalteam is onderdeel van het Omring Advies- en BehandelCentrum en bestaat uit fysiotherapeuten, ergotherapeuten en logopedisten. In totaal bestaat het team uit 40 specialisten verspreid door heel Noord-Holland.

Omring > Behandeling thuis

Behandeling thuis

Woont u thuis? U kunt dan voor behandeling en therapie terecht bij de therapeuten van het Omring Vitaalteam. Zij komen bij u thuis of u komt voor behandeling naar een van onze locaties. Het Vitaalteam is onderdeel van het Omring Advies- en BehandelCentrum en bestaat uit fysiotherapeuten, ergotherapeuten en logopedisten. In totaal bestaat het team uit 40 specialisten verspreid door heel Noord-Holland.

Omring Vitaalteam

Het Omring Vitaalteam is het expertisecentrum voor mensen met ouderdomsklachten of ouderen met meervoudige aandoeningen. Wat ons team uniek maakt is dat onze behandelaars hun krachten hebben gebundeld. Samen zorgen zij ervoor dat u zich zo zelfstandig mogelijk kunt redden. Met advies, oefeningen of behandelingen. Maar ook met hulp bij het aanvragen van hulpmiddelen en voorzieningen. En waar nodig met aandacht en advies voor uw naasten.

Meer weten?

Voor meer informatie over het Omring Vitaalteam gaat u naar www.omringvitaalteam.nl.

Maak een afspraak

Maak een afspraak via 088 - 206 89 10 of vul hier het contactformulier in.

Contact met Omring

Vragen aan Omring 088 - 206 89 10 service@omring.nl

Omring in mijn buurt Voer uw postcode in en vind onze zorg en diensten in uw buurt.

24 uur per dag / 7 dagen per week 088 - 206 89 10