Avond4daagse
Avond4daagse
Avond4daagse

Van 29 mei t/m 1 juni jl. was het weer tijd voor de jaarlijkse Avond4daagse in Wognum! Vier avonden lang wandelen, liedjes zingen en plezier maken samen met vrienden van school, sportclub of vereniging.

Omring > Wandel4daagse Wognum
Laatst geplaatste items

Najaarsmarkt De Berkenhof Een gezellige najaarsmarkt bij woonzorglocatie De Berkenhof Lees verder >


Vrijwilliger van de maand: Theo Ursem Theo Ursem is vrijwilliger van de maand van woonzorglocatie Sweelinckhof in Wognum Lees verder >


4 oktober: Circus Sijm op bezoek! Er staat een heuse circustent op het parkeerterrein aan de Asterstraat! De voorstelling "Circus i... Lees verder >

Alle nieuwsitems

Wandel4daagse Wognum

09 jun

Van 29 mei t/m 1 juni jl. was het weer tijd voor de jaarlijkse Avond4daagse in Wognum! Vier avonden lang wandelen, liedjes zingen en plezier maken samen met vrienden van school, de sportclub of de vereniging. De avond4daagse is het meest gezellige wandelevenement van Nederland. De Avond4daagse is overal in Nederland. Van Zwolle tot Tilburg en van Utrecht tot Assen. De wandelaars lopen wandelroutes van 2,5, 5 of 10 kilometer.

Stempelpost Sweelinckhof

Op 30 mei jl. werden de wandelaars ook door de bewoners en medewerkers van Sweelinckhof aangemoedigd en voorzien van een stempel met natuurlijk een lekkere versnapering. De bewoners hebben erg genoten van deze zonnige en gezellige avond.

Afbeeldingen Wandel4daagse Wognum

Avond4daagse Vorige foto Volgende foto
Avond4daagseAfbeelding 1/7

Contact met Omring

Vragen aan Omring 088 – 206 89 10 service@omring.nl

Omring in mijn buurt Voer uw postcode in en vind onze zorg en diensten in uw buurt.

24 uur per dag / 7 dagen per week 088 - 206 89 10