Vrijwilligersfeest 2017
Vrijwilligersfeest 2017
Vrijwilligersfeest 2017

Donderdag 15 juni vond het jaarlijkse vrijwilligersfeest plaats. Vrijwilligers en jubilarissen werden uitgebreid in het zonnetje gezet. 

Omring > Vrijwilligersfeest Rigtershof 2017
Laatst geplaatste items

Sint Maarten in Rigtershof Op zaterdag 11 november jl. werd er weer Sint Maarten gevierd in Rigtershof. De bewoners hadden e... Lees verder >


15 JAAR RIGTERSHOF In november 2002 opende Omringlocatie Rigtershof aan Rigtershof 9 te Grootebroek haar deuren. Hie... Lees verder >


Najaarsmarkt De Berkenhof Een gezellige najaarsmarkt bij woonzorglocatie De Berkenhof Lees verder >

Alle nieuwsitems

Vrijwilligersfeest Rigtershof 2017

22 jun

Donderdag 15 juni vond het jaarlijkse vrijwilligersfeest plaats in het kleurrijk versierde 't Eethuys. Tijdens het diner werden alle vrijwilligers bedankt voor hun fantastische inzet. Ook werden de jubilarissen nog even extra in het zonnetje gezet. De 14 jubilarissen werden verrast met een prachtige bos bloemen en een cadeaubon.

Live muziek & buffet

De band Folq World speelde vrolijke muziek, waardoor de stemming er snel in kwam. De keuken had flink uitgepakt met een heerlijk buffet, waar iedereen meerdere malen langs liep om van alles wat te kunnen proeven.

Vrijwilligers

Zo bijzonder om deze waardevolle groep vrijwilligers nu eens even flink te verwennen. Er was tijd voor mooie verhalen, ontroerende woorden en er is ook heel veel gelachen. Tevens nam Frieda Goedhart afscheid als ambassadeur van de vrijwilligers en werd collega Henny Koster voorgesteld als de nieuwe ambassadeur.

Team Rigtershof

De vrijwilligers hebben ontzettend genoten van deze gezellige avond!

Afbeeldingen Vrijwilligersfeest Rigtershof 2017

Vrijwilligersfeest Vorige foto Volgende foto
VrijwilligersfeestAfbeelding 1/4

Contact met Omring

Vragen aan Omring 088 – 206 89 10 service@omring.nl

Omring in mijn buurt Voer uw postcode in en vind onze zorg en diensten in uw buurt.

24 uur per dag / 7 dagen per week 088 - 206 89 10