Nicolaas bij haardvuur
Warme chocomel
Holybollen

Nicolaas wordt het hele jaar ondersteund door vrijwilligers en mantelzorgers, die het huis een warm hart toedragen. Deze mensen worden met de Holybol in het zonnetje gezet en bedankt.

Omring > 28 december: Holybollen, chocolademelk en glühwein in Omringlocatie Nicolaas
Laatst geplaatste items

Danscafé in Rigtershof Op vrijdagmiddag 9 februari jl. om 14. 45 uur was het dan zover: het eerste danscafé in Rigtersho... Lees verder >


CARNAVAL in Rigtershof Op zondag 11 februari jl. was er carnaval in Rigtershof. Om 14. 30 uur waren alle bewoners welkom... Lees verder >


Carnaval in Woonzorgcentrum Sweelinckhof De carnavalsvereniging "De Notenkrakers" kwam begin februari naar Sweelinckhof om daar uitbundig ... Lees verder >

Alle nieuwsitems

28 december: Holybollen, chocolademelk en glühwein in Omringlocatie Nicolaas

21 dec

Omringlocatie Nicolaas deelde ook dit jaar Holybollen uit. Op donderdagmiddag 28 december werden vrijwilligers, mantelzorgers en bezoekers van Nicolaas getrakteerd op een heerlijke oliebol en chocolademelk of glühwein. Ook voor de jonge bezoekers stond er een traktatie klaar.

Vrijwilligers en mantelzorgers bedanken

Nicolaas wordt het hele jaar ondersteund door vrijwilligers en mantelzorgers, die het huis een warm hart toedragen. Zo nemen zij bewoners mee voor een wandeling, maken een praatje, leggen een kaartje of helpen bij het koffiedrinken. Deze mensen willen wij met de Holybol graag in het zonnetje zetten en bedanken. Zij zijn enorm belangrijk voor Nicolaas! Zij maken samen met ons het wonen voor de bewoners in Nicolaas nog meer compleet.

Zorgkaart Nederland

Naast de oliebol vragen wij de vrijwilligers en mantelzorgers ook hun ervaring met Nicolaas achter te laten op de website van Zorgkaart Nederland (www.zorgkaartnederland.nl). Positieve maar ook negatieve reacties, wij horen het graag. Met alle reacties gaan wij aan de slag om onze dienstverlening zo goed mogelijk aan te passen aan de wensen van de klant.

Nicolaas

Een woon/zorgcentrum geschikt voor mensen met en zonder zorgbehoefte. Het ‘Huys van de Wijk’ waar de buurt wordt uitgenodigd om te komen eten in het ‘Eethuys’, waar u kunt meedoen met de activiteiten georganiseerd door Scala, maar ook uw wasgoed kunt laten wassen/strijken of terecht kunt voor fysiotherapie. Doe bij ons uw boodschappen in de supermarkt, laat uw haren knippen/kleuren in de kapsalon of leen een boek uit onze bibliotheek.

Maak gebruik van onze vele diensten, u bent van harte welkom! Voor meer informatie over onze diensten (incl. prijzen), neemt u contact op met Nicolaas, telefoonnummer 0228 - 512 041.

Afbeeldingen 28 december: Holybollen, chocolademelk en glühwein in Omringlocatie Nicolaas

holybollen Vorige foto Volgende foto
holybollenAfbeelding 1/2

Contact met Omring

Vragen aan Omring 088 – 206 89 10 service@omring.nl

Omring in mijn buurt Voer uw postcode in en vind onze zorg en diensten in uw buurt.

24 uur per dag / 7 dagen per week 088 - 206 89 10