mexico
mexico
mexico

Vrijwilligersfeest in Nicolaas

Op vrijdag 7 juli vond het jaarlijkse vrijwilligersfeest plaats met als thema "Mexico". Een feest als dank en blijk van waardering voor de vrijwilligers van Omringlocatie Nicolaas in Lutjebroek.

Omring > Vrijwilligersfeest in Locatie Nicolaas, Lutjebroek
Laatst geplaatste items

Wandel2Daagse Sweelinckhof Op dinsdag 5 en donderdag 7 september vond de Wandel2daagse plaats voor bewoners van woonzorgcent... Lees verder >


Uitje naar Schoorl Maandag 24 juli hadden de bewoners van Rigtershof een uitje naar Schoorl inclusief rondrit in de ... Lees verder >


Wognums Activiteiten Festijn 2017 In het weekend van 14, 15 en 16 juli heeft het Wognums Activiteiten Festijn weer plaatsgevonden. ... Lees verder >

Alle nieuwsitems

Vrijwilligersfeest in Locatie Nicolaas, Lutjebroek

20 aug

Op vrijdag 7 juli vond het jaarlijkse vrijwilligersfeest plaats met als thema "Mexico". Een feest als dank en blijk van waardering voor de vrijwilligers van Omringlocatie Nicolaas in Lutjebroek.

Veel medewerkers van Nicolaas hebben gehoor gegeven aan de oproep om mee te denken en mee te helpen met het vrijwilligersfeest. Voor én tijdens het Mexicaanse feest waren verschillende medewerkers aanwezig om hulp te bieden, ieder op zijn/haar eigen wijze en persoonlijke creativiteit. Met deels zelfgemaakte decoraties in vrolijke tinten, sombrero's, muziek, drankjes in kleuren van de Mexicaanse vlag en een heerlijk Mexicaans buffet!

Aan de deur werden de vrijwilligers hartelijk welkom geheten. In restaurant "Het Eethuys" stonden mooi versierde tafels met "Mexicaanse" zoutjes. Kok Nico opende het buffet met uitleg over de diverse Mexicaanse gerechten en Wike en Gerda verzorgde tijdens het feest een quiz met vragen over Mexico. Voor de winnende groep was er een klein prijsje, ook in Mexicaanse sfeer. Bij vertrek stond voor iedere vrijwilliger een klein presentje klaar.

En dit alles om hen te bedanken voor hun vrijwillige inzet voor de bewoners van Nicolaas. De organisatie heeft alle aanwezigen/gasten tijdens het feest hartelijk bedankt voor die inzet. Maar ook een ieder die op welke wijze dan ook een bijdrage heeft geleverd, bewoners, vrijwilligers en medewerkers!

Afbeeldingen Vrijwilligersfeest in Locatie Nicolaas, Lutjebroek

vrijwilligersfeest Vorige foto Volgende foto
vrijwilligersfeestAfbeelding 1/16

Contact met Omring

Vragen aan Omring 088 – 206 89 10 service@omring.nl

Omring in mijn buurt Voer uw postcode in en vind onze zorg en diensten in uw buurt.

24 uur per dag / 7 dagen per week 088 - 206 89 10