Rabobank
Bloemen
Rabobank

Enige maanden geleden werden wij als cliëntenraad geattendeerd op de Tovertafel. Een apparaat (met interactieve spellen) dat bewoners met dementie, maar ook alle oudere bewoners, stimuleert zowel in fysieke activiteit als sociale interactie.

Omring > Tovertafel in Sweelinckhof
Laatst geplaatste items

Aalroken en barbecueën op zaterdag 9 september 2017 Het weerbericht voor 9 september was wel duidelijk: De aalrook- en barbeduedag werd dit jaar een ... Lees verder >


Geslaagde burendag bij Woonzorglocatie Sweelinkckhof Op zaterdag 23 september vond er weer een burendag plaats bij woonzorg locatie Sweelinckhof in Wo... Lees verder >


Wandel2Daagse Sweelinckhof Op dinsdag 5 en donderdag 7 september vond de Wandel2daagse plaats voor bewoners van woonzorgcent... Lees verder >

Alle nieuwsitems

Tovertafel in Sweelinckhof

26 sep

Cliëntenraad Sweelinckhof

Enige maanden geleden werden wij als cliëntenraad geattendeerd op de Tovertafel. Een apparaat (met interactieve spellen) dat bewoners met dementie, maar ook alle oudere bewoners, stimuleert zowel in fysieke activiteit als sociale interactie.
Nadat we een demonstratie van de Tovertafel hadden gezien, waren we er van overtuigd dat het ook in Sweelinckhof aangekocht moest worden. Alleen een dergelijk apparaat kost wel € 6.000,-. Dit bedrag kon niet door Omring beschikbaar worden gesteld, waardoor wij op zoek gingen naar andere manieren om aan dit bedrag te komen.

Geld inzamelen

Vrienden van Sweelinckhof werden benaderd en zij hebben meteen een bedrag toegezegd. De opbrengsten van de Music Fair van 9 oktober aanstaande zou daar voor een deel uit kunnen bestaan.
Ook zochten wij, samen met de Vrienden van Sweelinckhof, contact met de afdeling communicatie van Rabobank West-Friesland. Zij geven regelmatig financiële steun aan organisaties die bijdragen aan duurzaamheid, gevoel van saamhorigheid en aandacht voor de bewoners van West-Friesland. Formulieren voor de aanvraag werden ingevuld en het wachten begon. Enkele weken geleden, kregen wij het positieve bericht dat wij een cheque op konden halen!
Hoeveel de bijdrage was, werd nog niet vermeld.

Cheque Rabobank t.w.v. € 3.500,-

Dinsdag, 12 september jl. gingen wij naar Zwaagdijk. Na een kopje koffie werden de cheques uitgereikt. Onze cheque bleek een waarde te hebben van € 3.500,-.
Dit is een fantastische bijdrage voor de tovertafel. De tovertafel kan nu worden besteld, omdat wij kunnen rekenen op het restant van Omring.

Sweelinckhof

bedankt de Rabobank en hoopt dat de bewoners van Sweelinckhof heel veel plezier aan de tovertafel zullen beleven.

Afbeeldingen Tovertafel in Sweelinckhof

Uitreiking cheque Vorige foto Volgende foto
Uitreiking chequeAfbeelding 1/8

Contact met Omring

Vragen aan Omring 088 – 206 89 10 service@omring.nl

Omring in mijn buurt Voer uw postcode in en vind onze zorg en diensten in uw buurt.

24 uur per dag / 7 dagen per week 088 - 206 89 10