Vrijwilliger
Vrijwilliger
Vrijwilliger

Vrijwilligers zijn een onmisbare schakel in de samenleving. Wij zijn bij Omring trots op al onze vrijwilligers. Wat voor iemand een ogenschijnlijk kleine moeite kan zijn, is voor iemand anders van onschatbare waarde.

Omring > Joe Effendi vrijwilliger van de maand mei
Laatst geplaatste items

Danscafé in Rigtershof Op vrijdagmiddag 9 februari jl. om 14. 45 uur was het dan zover: het eerste danscafé in Rigtersho... Lees verder >


CARNAVAL in Rigtershof Op zondag 11 februari jl. was er carnaval in Rigtershof. Om 14. 30 uur waren alle bewoners welkom... Lees verder >


Carnaval in Woonzorgcentrum Sweelinckhof De carnavalsvereniging "De Notenkrakers" kwam begin februari naar Sweelinckhof om daar uitbundig ... Lees verder >

Alle nieuwsitems

Joe Effendi vrijwilliger van de maand mei

03 mei

Den Helder - Vrijwilligers zijn een onmisbare schakel in de samenleving. Wij zijn bij Omring trots op al onze vrijwilligers. Wat voor iemand een ogenschijnlijk kleine moeite kan zijn, is voor iemand anders van onschatbare waarde. Er zijn prachtige voorbeelden van mensen die ongelooflijk blij zijn met de dingen die een vrijwilliger voor hen doet. Wij willen hier bij stilstaan. Daarom zetten wij elke maand een vrijwilliger van Omring in het zonnetje. Deze keer is dat Joe Effendi.

Joe werkt sinds oktober 2015 als vrijwilliger bij de Technische Dienst in Den Koogh en is door collega’s genomineerd als Vrijwilliger van de maand. Joe heeft deze nominatie te danken aan zijn altijd positieve (werk)houding; niets is hem teveel. Joe is een zeer bescheiden man en was dan ook verrast door deze blijk van waardering.

In zijn overige vrije tijd speelt Joe graag gitaar, produceert zelf muziek en houdt van fotografie. Door zijn vrijwilligerswerk in Den Koogh dook hij (bij toeval) nog enkele mooie lenzen voor zijn camera op; “in de vitrine bij de Dagbesteding zag ik de lenzen liggen, vroeg of ik deze misschien kon kopen en gelukkig kon dat. Van dat soort dingen kan ik heel blij worden”, aldus Joe. Daarnaast geeft het vrijwilligerswerk Joe veel sociale contacten en dat had hij ook nodig. Joe heeft het ontzettend naar zijn zin in Den Koogh en straalt dat ook elke dag uit.

We zijn erg blij met Joe en zetten hem daarom, deze maand, graag in het zonnetje! Joe, van harte gefeliciteerd met de benoeming van Vrijwilliger van de maand.

Wilt u zich aanmelden of meer weten over vrijwilligerswerk?

Neemt u dan gerust contact met ons op!
Coördinator Vrijwilligers
Natasja Stam
Telefoonnummer 06-29404896

Afbeeldingen Joe Effendi vrijwilliger van de maand mei

Vrijwilliger van de maand mei Vorige foto Volgende foto
Vrijwilliger van de maand meiAfbeelding 1/1

Contact met Omring

Vragen aan Omring 088 – 206 89 10 service@omring.nl

Omring in mijn buurt Voer uw postcode in en vind onze zorg en diensten in uw buurt.

24 uur per dag / 7 dagen per week 088 - 206 89 10