burendag 3
burendag 3
burendag 4

Buurtwandeling Nicolaas Lutjebroek

Omring > Vrijdag 23 september: buurtwandeling
"Gluren bij de buren"
Laatst geplaatste items

Najaarsmarkt De Berkenhof Een gezellige najaarsmarkt bij woonzorglocatie De Berkenhof Lees verder >


Vrijwilliger van de maand: Theo Ursem Theo Ursem is vrijwilliger van de maand van woonzorglocatie Sweelinckhof in Wognum Lees verder >


4 oktober: Circus Sijm op bezoek! Er staat een heuse circustent op het parkeerterrein aan de Asterstraat! De voorstelling "Circus i... Lees verder >

Alle nieuwsitems

Vrijdag 23 september: buurtwandeling
"Gluren bij de buren"

17 aug

“Burendag” is een jaarlijks terugkerend initiatief van het Oranjefonds en Douwe Egberts. Dit jaar neemt locatie Nicolaas hieraan deel. Vrijdagavond 23 september organiseert Nicolaas een wandeltocht onder de naam “Gluren bij de buren”. Bewoners en cliënten van Nicolaas, familieleden, mantelzorgers, vrijwilligers, medewerkers en zoveel mogelijk buren uit Lutjebroek en omgeving kunnen hier aan deelnemen.

Samen en met z'n allen

De kracht van deze wandeling is het ”samen” zijn, samen te beleven en nader kennis maken met elkaar. Een ieder is van harte welkom om mee te wandelen! De route is mooi, rolstoeltoegankelijk, niet te lang en niet te kort, en vooral heel gezellig!

Deelnemers worden ontvangen in het restaurant van locatie Nicolaas. Onder het genot van een kop koffie of thee wordt nader uitleg gegeven en zullen actieve (lopende) en passieve (zittende) wandelaars gekoppeld worden.

Mooie afsluiting

Na het lopen van de route ontvangen de deelnemers een warm onthaal in het restaurant van Nicolaas en sluiten we af met een versnapering. De deelnemers kunnen ook nog kans maken op een mooie prijs!

Uitnodigingen

De uitnodigingen worden begin september verstuurd naar bewoners, familie, vrijwilligers en buurtbewoners. Uitnodiging gemist? Vraag er naar bij de receptie of bij Scala, Centrum voor activiteiten en evenementen.

Afbeeldingen Vrijdag 23 september: buurtwandeling
"Gluren bij de buren"

burendag Vorige foto Volgende foto
burendagAfbeelding 1/3

Contact met Omring

Vragen aan Omring 088 – 206 89 10 service@omring.nl

Omring in mijn buurt Voer uw postcode in en vind onze zorg en diensten in uw buurt.

24 uur per dag / 7 dagen per week 088 - 206 89 10