Heel Sorghvliet bakt!
Heel Sorghvliet bakt!
Heel Sorghvliet bakt!

In navolging op het tv programma Heel Holland Bakt, is er in Sorghvliet over gegaan op 'Heel Sorghvliet' bakt. Er is een aantal weken geleden een inschrijving geopend om mee te doen aan een wedstrijd appeltaart bakken.

Omring > Heel Sorghvliet bakt!
Laatst geplaatste items

Uitje naar Schoorl Maandag 24 juli hadden de bewoners van Rigtershof een uitje naar Schoorl inclusief rondrit in de ... Lees verder >


Wognums Activiteiten Festijn 2017 In het weekend van 14, 15 en 16 juli heeft het Wognums Activiteiten Festijn weer plaatsgevonden. ... Lees verder >


Boekpresentatie in Nicolaas: De verbouwing van mr. Alzheimer Dinsdag 11 juli was in woonzorgcentrum Nicolaas in Lutjebroek de boekpresentatie van "De verbouwi... Lees verder >

Alle nieuwsitems

Heel Sorghvliet bakt!

30 nov

In navolging op het tv programma Heel Holland Bakt, is er in Sorghvliet over gegaan op 'Heel Sorghvliet' bakt. Er is een aantal weken geleden een inschrijving geopend om mee te doen aan een wedstrijd appeltaart bakken. Hierop werd actief ingeschreven. Door medewerkers van Sorghvliet, door medewerkers van Zorg Interim, een stageloper, een bezoekster van de dagbesteding en bewoners van de woongroepen onder begeleiding van gastvrouwen.

14 appeltaarten!

Op 26 november was het zo ver. Er werden 14 appeltaarten gebakken, het rook overheerlijk in Sorghvliet!

Heel Sorghvliet bakt!

Deskundige jury

Alle appeltaarten werden gekeurd door dhr. Louis van der Vlugt, dhr. Piet de Vries en locatiemanager Sandra Hartog. De heren hebben beide een lange geschiedenis in de bakkerij/banket wereld en die expertise kwam goed van pas! Alle taarten werden getest op 1e indruk, ei strijksel, gaarheid deeg, vulling en smaak. Daar kwam een gemiddeld cijfer uit.

Eerlijk delen

Nadat alle taarten werden getest, geproefd en gekeurd was het aan de bewoners van Sorghvliet om te genieten van al dit lekkers. Er zijn veel taarten gebakken. Er is lekker van gesnoept, er is taart bewaard voor de volgende dag en er is taart uitgedeeld op een andere Omringlocatie. Eerlijk zullen we al dat lekkers delen.

Top 4!

Uiteindelijk werd er een top 4 vastgesteld. Alle prijswinnaars kregen een attentie, de winnaar ontving een wisselbeker. Het was een zeer geslaagde middag die zeker herhaald gaat worden!

Afbeeldingen Heel Sorghvliet bakt!

Heel Sorghvliet bakt! Vorige foto Volgende foto
Heel Sorghvliet bakt!Afbeelding 1/3

Contact met Omring

Vragen aan Omring 088 – 206 89 10 service@omring.nl

Omring in mijn buurt Voer uw postcode in en vind onze zorg en diensten in uw buurt.

24 uur per dag / 7 dagen per week 088 - 206 89 10