Tuin van Lutjeborgh
tuin van Lutjeborgh
tuin van Lutjeborgh

In de week van 8 juni t/m zaterdag 13 juni 2015 organiseert afdeling Lutjeborgh van het Nicolaas (Lutjebroek) een feestweek voor de bewoners vanwege het 10 jarig bestaan van deze afdeling.

Omring > Feestweek 10-jarig jubileum afdeling Lutjeborgh in Nicolaas
Laatst geplaatste items

Elfstedentocht in Sweelinckhof Op woensdagmiddag 17 januari jl. om 14. 30 uur heeft de 200 kilometer lange Elfstedentocht ("De T... Lees verder >


Koor Wijdeklanken in Rigtershof Donderdagmiddag 11 januari jl. hadden we een optreden van het koor Wijdeklanken in Rigtershof. De... Lees verder >


Oliebollenfeest Rigtershof 2017! Zondag 31 december vond het jaarlijkse oliebollenfeest plaats in Rigtershof. In het Eethuys werde... Lees verder >

Alle nieuwsitems

Feestweek 10-jarig jubileum afdeling Lutjeborgh in Nicolaas

29 mei

In de week van 8 juni t/m zaterdag 13 juni 2015 organiseert afdeling Lutjeborgh van het Nicolaas (Lutjebroek) een feestweek voor de bewoners vanwege het 10 jarig bestaan van deze afdeling.

Programma feestdag

U bent van harte uitgenodigd om samen met ons deze dag tot een feestelijke dag te maken van 13.00 uur tot 16.00 uur. De toegang tot de tuin bevind zich via de poort aan de parkeerplaats aan de Azalealaan (kant van de woid).

De volgende activiteiten zullen in de tuin plaats vinden: rad van fortuin, schminken, grabbelton, spelletjes parcours voor de kinderen, koffie met wat lekkers, verkoop van mooie zelfgemaakte kaarten, verkoop van kleding en verkoop van huisraad. Er is tussendoor muzikale ondersteuning door de Lutjebroeker blaasband!

Opbrengst

De opbrengt van deze dag zal besteed worden aan de belevings/bewegings gerichte tuin die we gaan realiseren voor de bewoners. Een tuin die bij draagt aan alle zintuigelijke prikkels. Horen, zien, voelen, ruiken en doen. Informatie hierover is te vinden in de stand in de tuin.

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met Ankra Onneweer of Yvonne van Houten 0228 - 512041.

Contact met Omring

Vragen aan Omring 088 – 206 89 10 service@omring.nl

Omring in mijn buurt Voer uw postcode in en vind onze zorg en diensten in uw buurt.

24 uur per dag / 7 dagen per week 088 - 206 89 10